Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. „Unirea – un ideal, un crez și o voință”. În an centenar, PNL Dâmboviţa şi-a propus ca în fiecare lună să organizeze un eveniment legat de un moment istoric 

Autor:

Data: 25 ianuarie 2018, 22:36

  •  
  •  
  •  

În an centenar, PNL Dâmboviţa şi-a propus ca în fiecare lună să organizeze un eveniment legat de un moment istoric. În luna ianuarie, ce putea fi mai frumos decât momentul 24 ianuarie 1859. Astfel, joi seară, 25 ianuarie 2018, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște a fost gazda  evenimentului „Unirea – un ideal, un crez şi o voinţă”, organizat de Partidul Naţional Liberal Dâmboviţa.  Sala Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște s-a doveit neîncăpătoare .  Au fost  prezenți  la eveniment numeroşi profesori de istorie şi oameni de cultură, elevul dâmboviţean care a câştigat Olimpiada Naţională de Istorie, Vlad Brebeanu.

Deschiderea oficială  s-a făcut  cu intonarea imnului naţional. După cum era și normal, organizatorul evenimentului, președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu  a adresat un mesaj tuturor invitaților.

Într-o atmosferă de înaltă clasă  a avut loc  evocarea istoriei.  Specialiști în istoriei, profesori de istorie : Honoris Moţoc, Tică Dănuţ, Marian Curculescu,  Silviu Miloiu, Ovidiu Băsceanu, profesor ul Alexandru Mitru, directorul liceului din Răcari şi nu în ultimul rând elevul dâmboviţean care a câştigat Olimpiada Naţională de Istorie, Vlad Brebeanu, au vorbit despre importanța zilei de 24 ianuarie 1859 .

 Momentele de evocare a istorie  au alternat  cu momente muzical-artistice susținute de Felix Goldbach GOLDMUSIC BAND. La final Corala Mitropolitană a interpreta câteva piese din repertoriu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.