JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cetățenii nemulțumiți au venit în Consiliul Local Văcărești să ceară socoteală aleșilor locali

Autor:

Data: 25 ianuarie 2018, 14:31

Consiliul Local Văcărești s-a reunit în ședință ordinară , lucrările au fost deschise de primarul comunei, Romică Stoica.   A fost o ședință  destul de aprinsă și asta pentru că mai mulți cetățeni din satul Brăteștii de Jos și  Bungetul  au venit la ședință, nemulțumiți fiind de faptul că drumurile  sunt impracticabile , nu au apă potabilă, strictul necesar pentru o comună  care tinde să se alinieze standardelor europene, deși oamenii sunt cu taxele și impozitele la zi. Mai mult, cetățenii  si-au arătat nemulțumirea și despre faptul   că absorția fondurilor  europene în comună este zero și asta pentru că nu există un department special în cadrul Primăriei Văcărești  care să se ocupe de proiectele europene. Primarul Romică Stoica a spus  că există o doamnă care se ocupă de proiectele europene însă are mai multe funcții, una fiind cea de casier.

 Problema drumurilor, care în acestă perioadă sunt impracticabile din cauza noroaielor,  a fost un subiect destul de aprins.  Edilul Romică Stoica încercând să țină piept nemulțumirilor cetățenilor.

 La finalul ședinței cetățenii au avut un mesaj foarte clar pentru autorități  și anume  să dea dovadă de transparență în cheltuirea banului public, să comunice în permanență cu cetățenii  și să rezolve problemele  stringente legate de drumuri și reațeaua de apă.

 Edilul Romică Stoica a ținut  să puncteze un lucru foarte clar  și anume că oamenii au în mare parte  dreptate. Mai mult, edilul  s-a  angajat   că anul acesta din bugetul local va asfalta drumul din Bărbulești   iar în cel mai scurt timp va face demersuri să obțină finanțare prin PNDL 2 și pentru Drumul Comunal 39 care trebuie urgent asfaltat.

 Locuitorii  comunei Văcărești au nevoie de o administraţie eficientă şi transparentă precum şi de informaţii despre ceea ce se întâmplă în comuna lor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google