Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, mâhnit  de unele afirmații ale reprezentantului MApN la  sărbătoarea Micii Uniri de la Târgoviște

Autor:

Data: 24 ianuarie 2018, 15:36

  •  
  •  
  •  

Liberalii dâmbovițeni, simt românește, și într-un  număr destul de mare, au luat parte   la evenimentele organizate în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște, prilejuite de împlinirea a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Liderul liberal dâmbovițean, Marius Caravețeanu  ne-a declarat la finalul manifestărilor că a venit cu inima deschisă  și cu mare bucurie în sufelt ,  însă,   a plecat  cu oarecare mâhnire în suflet: “ Asta este din cauza reprezentantului MApN, o doamnă distinsă  dar care astăzi, printr-un exces de zel  a ținut să scoată în evidență cunoștințele  foarte vaste ale președintelui  PSD Dâmbovița… Nu este o undă de invidie ci este o ușoară undă de amărăciune ca  un reprezentat al  MApN să poată spune că cel mai potrivit ca să scoată în evidență  acest moment istoric  este un senator, președintele unui partid politic  și nu un profesor de istorie . M-am uitat imediat în jurul meu și am văzut cel puțin trei profesori de istorie, cei drept, mare parte dintre  dânșii, sunt colegi de partid … Îmi doresc ca reprezentații MApN să se ferească de astfel de ieșiri pentru că îmi doresc ca stfel de evenimente  să nu le transformăm în unele politice ”, a afirmat președintele PNL Dâmbovița, primarul Marius Caravețeanu.

Liderul liberal dâmbovițean, Marius Caravețeanu  a ținut să puncteze  faptul că astăzi,  a fost în mijlocul cetățenilor și s-a simțit foarte bine .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.