Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Declarație incendiară a șefului PNL Dâmbovița: Adrian Țuțuianu a intrat pe o stradă cu sens unic  și înfundată

Autor:

Data: 24 ianuarie 2018, 22:20

  •  
  •  
  •  

Așa cum spunea și săptămâna trecută , și astăzi, preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, susține cu tărie că PNL   stă departe  de scandalul din PSD Dâmbovița ce are drept scop schimbarea din funcţia de președinte CJ Dâmbovița  a lui Alexandru Oprea.

Liderul  Marius Caraveșeanu a catalogat această mișcare a PSD Dâmbovița, o adevărată mizerie.  PNL Dâmboviţa nu va avea o propunere de candidat nici pentru postul de preşedinte sau  vicepreşedinte al CJ Dâmbovița . Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu  a mai spus clar și răspicat  că este exclusă varianta ca PNL  prin colegii consilieri   județeni să voteze pentru schimbarea din funcţia de președinte CJ Dâmbovița  a lui Alexandru Oprea.  Mai mult, liderul liberal dâmbovițean  a afirmat  și faptul că  și cea de-a doua variantă  este sortită eșecului și anume   excluderea din partid a lui Alexandru Oprea:

Echipa pe care noi o avem la CJ astăzi, de departe depășește cu mult echipa  pe care o are PSD la CJ. Oricare dintre colegii mei, fără să exagerez,  ar putea să dețină cele trei funcții.  Din păcate aritmetica de la CJ  nu ne permite acest lucru.  Dar totodată dorim să stăm departe de această mizerie, așa o consider eu. Ceea ce s-a întâmplat  la nivel național se transferă la nivel județean, același lucru, Adrian Țuțuianu este în căutarea  unei doamne Vasilica  județene,  în căutarea unei persoane care să fie supusă, să nu  răcnească în front . Mă surprind toate aceste lucruri și spun acest lucru pentru că eu i–am văzut împreună la sute de întâlniri, erau nedespărțiți zi și noape și dintr-o dată Sandu Oprea a căzut în dizgrația președintelui. Refuz să cred  că o doamnă își arogă meritele  acestei situații tensionate din cadrul PSD … Stăm departe de acest scandal, nu avem nicio intenție de a propune  un coleg pentru funcția de președinte  sau vicepreședinte  și îi lăsăm să-și consume energiile în interiorul partidului.

 Trebuie să recunosc, Sandu Oprea este un personaj cu care poți să mai porți  un dialog…

 Da… Sunt două variante:

  1. Să voteze PNL  sau colegii consilieri  ai PNL , lucru exclus  după ce ne-am consultat pe acest subiect
  2. O altă modalitate este să-l excludă din partid și prefectul să emită ordin de încetare a mandatului înainte de termen

Ambele variante le văd sortite esecului . În actuala conjunctură tulbure din  sânul PSD, Adrian Țuțuianu  trăgând lozul necâștigător , vă spun că și varianta a doua este sortită eșecului. Îmi este greu să cred  că președintele Dragnea va face  front comun cu Țuțuianu  în acest demers, în condițiile în care  știm cu toții cum s-a poziționat președintele PSD Dâmbovița. „ a afirmat Marius Caravețeanu.

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu nu a ezitat nicio clipă și a mai spus că președintele PSD Dâmbovița se apropie de sfârșitul carierei politice:

Cred că Adrian Țuțuianu a intrat pe o stradă și cu sens unic  și înfundată,  se apropie de sfârșitul carierei politice …  Este o lecție bună, este mai mult decât un duș cu apă rece  pentru Adrian Țuțuianu pentru că trebuie să înțeleagă și el că  într-un partid trebuie să funcționeze democrația și că nu este valabil  numai sloganul  stalinist „Cine nu e cu noi, e împotriva noastră””,  a  mai declarat Marius Caravețeanu.

 Întrebat pe cine ar vedea la conducerea PSD  Dâmbovița  dacă zvonurile care circulă în aceste zile prin presa centrală se adeveresc , liderul liberal Marius Caravețeanu a spus că  s-ar opri la numele de Corneliu Ștefan : “Cu notă de subiectivism m-aș opri  puțin la Cornel Ștefan care  a trecut și prin CJ,  este parlamentar  și se bucură de o anumită simpatie în interiorul partidului” , a spus   Marius Caravețeanu.

 Ca și informații de ultimă oră, se pare că la nivel central PSD pregătește numirea unei conduceri interimare la PSD Dâmbovița .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.