Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PE 24 IANUARIE, ZI LIBERĂ, examinatorii Serviciului Permise Dâmbovița lucrează pentru proba de traseu

Autor:

Data: 22 ianuarie 2018, 17:15

  •  
  •  
  •  

Chiar dacă 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, prin lege, a fost declarată zi liberă pentru bugetari, conducerea Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița a luat decizia ca examinatorii să lucreze şi în acestă zi pentru proba de traseu. Aceasta pentru că, aşa cum a explicat cms. şef Adrian Alexandrescu pentru ziua de 24 ianuarie 2018 sunt făcute deja zeci de programări ale dâmbovițenilor ce doresc să fie examinaţi la traseu.

Conducerea Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița depune toate eforturile astfel încât să-și organizeze activitatea în așa fel încât să nu existe aglomerație la ghișee iar toate problemele cetățenilor să fie soluționate conform termenului legal și programărilor.
De reţinut, însă, că, în ziua de 24 ianuarie 2018 , nu se va lucra la ghişeele Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița.
Numărul dâmbovițenilor care vor să devină șoferi crește de la o zi la alta, iar cei 13 angajați ai Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița, își dau tot interesul să facă față volumului foarte mare de muncă şi totodată să se încadreze în termenele prevăzute de lege şi să respecte programările pe care oamenii le fac la examinări dar şi la înmatriculătri. Pentru a examina cât mai mulți candidați zilnic, comisarul șef Adrian Alexandrescu renunță la munca de birou și trece în dreapta celor care susțin proba de traseu. Înmatriculările de autovehicule se fac și ele pe bandă rulantă.
Școlile de șoferi din județul Dâmbovița și instructorii auto dâmbovițeni apreciază efortul angajaților Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița de a lucra și în zilele libere, astfel încât să aducă la o perioadă de timp mai mică programările la traseu. Spre deosebire de alte județe, activitatea Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița se desfășoară exemplar și răspunde prompt diverselor solicitări venite din partea cetăţenilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.