Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Investițiile  Primăriei Corbii  Mari pentru 2018

Autor:

Data: 21 ianuarie 2018, 9:32

  •  
  •  
  •  

Admnistraţia locală din comuna dâmboviţeană Corbii Marii, a pregătit și va demara în forță, odată cu venirea primăverii,  o serie de proiecte care deja au  obţinut finanţare prin AFIR, GAL și PNDL 2.

Este vorba despre proiectul privind construcţia unei grădiniţe în satul Corbii Mari. Valoarea investiţiei este de 2.737.553 de lei. Un alt proiect cu finanţare pe AFIR este cel ce vizează realizarea infrastructurii de apă uzată în comuna Corbii Mari, în valoare de 5.421.938 de lei.

La preluarea mandatului , edilul Ionuț Bănică  a promis locuitorilor din Corbii Mari și un  dispensar medical european  pentru care a semnat deja contractul de finanţare prin PNDL 2 iar în acestă primăvară vor începe lucrările în forță.  Autoritățile nu au uitat de modernizarea infrastructurii rutiere, și tot în această primăvară vor fi demarcate lucrările de asfaltare a 9 km de drum, proiectul fiind finanțat prin PNDL 2.

 Investii și din bugetul local

Administrația de la Corbii Mari  are deja  stabilit și  votat bugetul pe 2018. La capitolul investiții din buget locat, autoritățile au o listă impresionantă  de obiectice ce urmează a fi realizate în lunile următoare. Putem aminti un teren de sport, două locuri de joacă, grupuri sanitare la unele unități școlare și printre alte si achiziționarea unui utilaj ultramodern  pentru situații de urgență.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.