Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crucea Roșie Dâmbovița a desfășurat seminarul de instruire a preşedinţilor subfilialelor din județ

Autor:

Data: 19 ianuarie 2018, 15:22

  •  
  •  
  •  

Pe parcursul a două zile, la Sinaia  s-a desfășurat seminarul de instruire a preşedinţilor subfilialelor aparţinând Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România – filiala Dâmboviţa. Seminarul  a avut rolul de a optimiza activitatea subfilialelor, care să ofere alternative de dezvoltare adaptate necesităţilor din teritoriu. Gazdele acestui seminar au fost directorul Crucii  Roșii Dâmbovița Gheorghe Popescu , secretarul Eugen Florea, inspectorul Raul Pavelescu.

Col. Vorel Matei, inspectorul  șef al IJJ Dâmbovița a prezentat  un raport privind rolul forțelor de ordine în intervenția la dezastre. Asigurare pază proprietăți și bunuri ale populației afectate. Modalități comune de intervenție în situații de dezastre – Jandarmerie/ Crucea Roșie Dâmbovița

 Seminarul   a avut drept scop atingerea unor subiecte cheie, legate de management, lucrul în echipă, principalele reglementări cu privire la organizarea unei filiale, stimularea voluntarilor şi alte lucruri de interes care să conducă la optimizarea activităţii Crucii Roşii.

Pe marginea aceluiaşi subiect, Silviu Lefter,directorul Crucii Roșii Române, a subliniat importanţa conlucrării dintre instituțiile statului şi Crucea Roşie Română, punând accentul pe metodele care stau la baza acestui parteneriat.

Participanţii la seminar au fost  reprezentanţi ai  54 de subfilialele de Cruce Roşie din Dâmbovița, voluntari cu ajutorul cărora Filiala Dâmbovița implementează cu succes proiectele umanitare la nivelul judeţului nostru.   Instituţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost şi va rămâne alături de activitatea şi de eforturile întreprinse de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – filiala Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.