JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caraveteanu​ dezvăluie cum vor vota consilierii județeni PNL în cazul Oprea

Autor:

Data: 18 ianuarie 2018, 14:51

Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caraveteanu alaturi de vicepresedintele Adrian Chitescu, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a abordat o serie de subiecte legate de ultimele evenimentele de la nivel național intitulandu-le” Joaca de-a guvernarea”. Liderul liberal dâmbovițean, Marius Caraveteanu nu a ezitat sa subliniez faptul că și în județul Dâmbovița asistăm la un film, o piesă de teatru , asemănătoare evenimentelor de la nivelul Guvernului.

Citește și: Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea : Nu o să fiu niciodată “yesmenul de serviciu” și sunt greu de ucis

Mai clar, Marius Caraveteanu a spus că așa cum Liviu Dragnea a căutat un premier supus și ascultător, același lucru face și președintele PSD Dâmbovița care este in cautarea unui președinte ascultător pentru CJ Dâmbovița, astfel putând să-l înlăture pe Alexandru Oprea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google