Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Proiecte importante pentru municipiul Târgoviște. Grădinița nr.8 “Rază de Soare” Târgoviște, reabilitată și modernizată prin POR 2014- 2020

Autor:

Data: 17 ianuarie 2018, 14:06

  •  
  •  
  •  

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan alături de viceprimarul Cătălin Rădulescu și consilierul primarului, Cosmin Bozieru, a susținut o conferință de presă  în cadrul căreia  a făcut o prezentare  a proiecteleor și investițiilor noi în anul 2018.  În primul rând, edilul Cristian Stan a punctat investițiile cu finanțare pe Axa 4 în cadrul POR 2014-2020.  Unul dintre proiectele importante ale municipiului Târgoviște cu finanțare pe Axa 4 privind îmbunătățirea infrastructurii  educaționale este cel ce are în vedere  reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea  Grădiniței cu Program Prelungit nr.8 “Rază de Soare” din Târgoviște.  Este vorba de cea mai mare grădiniță  din județul Dâmbovița,  și una dintre cele mai mari grădinițe din țară . Primarul Cristian Stan a ținut  să mai puncteze faptul  că valoarea acestui proiect este  2,8 milioane de euro pe cheltuielile nerambursabilie:

Este vorba tot de un proiect  tot pe Axa 4 și vizează îmbunătățirea infrastructurii  educaționale prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea  Grădiniței cu Program Prelungit nr.8 “Rază de Soare” din Târgoviște.  Este vorba de cea mai mare grădiniță  din județul Dâmbovița,  și una dintre cele mai mari grădinițe din țară . Valoarea proiectului este  2,8 milioane de euro pe cheltuielile nerambursabilie , un proiect de natură să îmbunătățească  semnificativ oferta educațională  la nivel preșcolar  în municipiul Târgoviște.  Repet, este una dintre instituțiile  școlare cele mai importante  de la nivelul municipiului Târgoviște. Finanțarea este asigurată . La momentul de față lucrăm la documentații, deja am înaintat   către autoritatea urbană , fișele de proiect. „, a declarat primarul Cristian Stan.

 Prin realizarea acestui proiect major privind Grădinița cu Program Prelungit nr.8 “Rază de Soare” din Târgoviște , primarul Cristian Stan  a spus că se  îmbunătățește semnificativ oferta educațională  la nivel preșcolar  în municipiul Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.