Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crucea Roșie Dâmbovița a făcut o donație Maternității Târgoviște

Autor:

Data: 15 ianuarie 2018, 14:54

  •  
  •  
  •  

Campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, a ajuns și în Maternitatea Târgoviște din cadrul  Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Luni, 15 ianuarie 2018,  reprezentanții Crucii Roșii Dâmbovița au mers la Maternitatea Târgoviște  și au donat lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuților confortul de care au nevoie în primele zile de viață. Donația face parte din campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”.  Eugen Florea, secretarul Crucii Roșii Dâmbovița și inspectorul  de specialitate, Raul Pavelescu ne-au oferit mai multe informații despre campanie. Crucea Roșie Română, Procter&Gambleși PROFI au echipat 41 de maternități de stat din România cu peste 80 de pătuțuri noi și 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuților confortul de care au nevoie în primele zile de viață. Donația face parte din campania,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”.

Dr. Anca Georgescu, neonatolog   la Maternitatea Târgoviște din cadrul  Spitalului Județean de Urgență Târgoviște a ținut  să mulțumească  Crucii Roșii Dâmbovița dar și sponsorilor din cadrul acestei campanii pentru donație, care este de mare folos  maternității.

Maternitatea este locul în care cei mici iau contact pentru prima dată cu mediul extern, fiind un spațiu esențial atât pentru starea lor de bine, cât și a mamelor. Astfel, într-un efort colectiv,  Crucea Roșie Română  și sponsorii  și-au propus ca prin aceasta inițiativă să transformăm mai multe secții de nou-născuți din țară într-un loc mai bine echipat, care răspunde nevoilor acestora.

Această acțiune este cea mai bună dovadă că atunci când branduri puternice, ONG-uri și retaileri se unesc, pot avea un impact pozitiv în comunități și pot fi o forță dedicată binelui, o forță pentru creștere.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistența umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.