Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Un parc ultramodern se va realiza la  fost UM Gară Târgoviște, cu finanțare prin POR 2014-2020

Autor:

Data: 12 ianuarie 2018, 15:38

  •  
  •  
  •  

Conducerea municipiului Târgoviște și-a propus să transforme radical  zonele degradate ale oraşului , accesând fonduri europe în cadrul POR 2014-2020, Axa Prioritară 4, “Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile”. Chiar primarul municipiului Tâtgoviște, Cristian Stan a vorbit despre două proiecte majore ce vor urma să fie depuse pe Axa Prioritară 4, “Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile”, la momentul când se va deschide. În primul rând este vorba despre un parc ultramodern în zona fostei Unități Militare de la Gara Târgoviște.  Noul parc se va realiza pe o suprafață de 1,6 ha. Mai mult edilul Cristian Stan a spus că este pregătit și proiectul ce vizează extinderea Parcului Chindia dar și realizarea unui skat parc   în  această zonă.

Investiţia  ce vizează parcul de la UM Gară  este rezultatul colaborării dintre Consiliul Judeţean Dâmboviţa și Primăria Târgoviște. Inițial proiectul a fost conceput de administrația județeană însă neavând   calea legală de a obține finanțare, l-a cedat Primăriei Târgoviște:

Parcul de la UM Gară Târgoviște este  un proiect inițiat de Consiliul Județean Dâmbovița, ce se realizează pe un teren care a f ost dat de CJ către Primăria Târgoviște și asta pentru că nu a existat axa de finanțare prin care CJ să obțină fonduri iar noi ca municipiul reședință de județ avem posibilitatea să accesăm fonduri pe Axa 4. Este un proiect interesant care vizează  realizarea unui parc modern  în această locație a fostei unități militare.  Este vorba de 1,6 ha unde se regăsește o bibliotecă în aer liber, un amfiteatru,  un sistem de iluminat public modern, un skat parc  și foarte multe facilități.  Cel mai modern parc care va fi construit la nivelul municipiului Târgoviște.  Axa nu este deschisă însă proiectul este pregătir și când se va deschide  , poate fi depus. .. Nu am renunțat nici la proiectul ce vizează amenajarea unui skat parc   în zona Parcului Chindia. Proiectul va viza și mărirea Parcului Chindia.   Acest proiect va fi finanțat tot pe Axa 4”, a afirmat primarul Cristian stan.

Municipiul Târgovişte va beneficia  în viitor de foarte multe locuri de relaxare   ultramoderne.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.