Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CLM Târgoviște și-a dat acordul pentru  un teren sintetic de fotbal și alte investiții  importante

Autor:

Data: 12 ianuarie 2018, 16:01

  •  
  •  
  •  

Administrația  municipiului Târgoviște lucrează la foc automat, în ceea ce privește pregătirea și demararea  proiectelor  prinvind dezvoltarea și modernizarea infrastructurii  orașului. Concret, vineri, 12 ianuarie,  la primele ore ale dimineții, Consiliul  Local Municipal Târgoviște s-a reunit în ședință extraordinară . Pe ordinea de zi au fost supuse aprobării 13 proiecte de hotărâre . Au fost prezenți 17 consilieri din cei 21.

 Primul punct de pe ordinea de zi a fost aprobat  vizând Acordul de parteneriat între Primăria municipiului Târgoviște  și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște în vederea organizării  evenimentulul” Gala Clubului Școlar Sportiv”. Evenimentul va avea loc pe data de 18.01.2018.  Primăria municipiului Târgoviște va acorda su,mma de 20.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment.

Al doilea punct pe ordinea de zi a avut în vedere aprobarea  indicatorilor tehnico-economici pentru  obiectivul privind extinderea  rețelei de canalizare  și apă potabilă – lot 1 pe străzile  Ciocârliei, 1 Mai, prof. Cornel Popa, Tighina, Macarie, Zorilor, Radu Petrescu, dr. Leo Plângă.

 La punctul trei s-a aprobat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru  investiția  Construcție  teren de fotbal cu  gazon sintetic  pentru antrenament în municipiul Târgoviște.  Acestă investiție se va realize în vecinătatea Complexului Turistic de Natație Târgoviște. Finanțarea investiției se va asigura de la Federația Română de Fotbal, bugetul Primăriei Târgoviște  și o contribuție din partea CJ Dâmbovița.  Valoarea investiției se ridică la suma de 1.872.929,82 lei și va avea ca termen de realizare 9 luni.

 Toate celelalte puncte de pe ordinea de zi au vizat aprobarea  aprobarea documentației tehnico economice și indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții  eficientizarea energetică prin reabilitarea  și consolidarea clădirilor rezidențiale  din municipiul Târgoviște- Pachet 1.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.