JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primul caz de gripă tip B, în județul Dâmbovița

Autor:

Data: 12 ianuarie 2018, 14:00

În cadrul sistemului de monitorizare a infecţiilor acute ale căilor respiratorii superioare şi a gripei, în perioada 1-7 ianuarie 2018, ne-au fost raportate 273 de cazuri de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, din care 7 cazuri internate şi 81 de pneumonii, pentru 8 cazuri impunându-se spitalizarea.

          Tot în acest interval a fost diagnosticat un caz de gripă cu virus gripal tip B, la o persoană de sex feminin din Târgovişte şi au fost imunizate împotriva gripei, un număr de 3993 de persoane incluse în categoria celor cu risc crescut de a contacta boala. Mentionăm  că acest caz de gripa a fost diagnosticat de catre Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Este un diagnostic clinic deoarece persoana s-a prezentat la camera de garda a spitalului unde  i s-a facut internare de o zi. Ea este izolata la domiciliu si sub supravgherea medicului de familie. Este o persoana de 31 de ani, somera.

          Recomandăm în continuare populaţiei să respecte cu stricteţe regulile de igienă personal şi colectivă, să se vaccineze antigripal şi să se prezinte la medicul de familie la primele semne de boală.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google