Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cristian Daniel Stan este noul secretar executiv al PSD Dâmbovița

Autor:

Data: 11 ianuarie 2018, 10:21

  •  
  •  
  •  

Cristian Daniel Stan este noul secretar executiv al PSD Dâmbovița.Decizia a fost luată în cadrul Biroului Politic Județean al PSD Dâmbovița care s-a reunit miercuri, 10 ianuarie 2018. În cadrul ședintei BPJ al PSD Dâmbovița, s-a mai hotărât: pe data de 26 ianuarie va avea loc Comitetul Executiv Judeţean al PSD Dâmbovița. În cadrul Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmbovița se va vota cine va fi noul vicepreşedinte al CJ Dâmbovița, pe postul rămas vacant după ce Claudia Gilia a devenit deputat. Totodată în cadrul Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmbovița se va evalua şi activitatea actualei echipe de la Consiliul Judeţean Dâmbovița.
O altă decizie importantă în cadrul ședintei BPJ al PSD Dâmbovița din data de 10 ianuarie 2018, a fost alegerea primarului comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică, în funcția de vicepreședinte al PSD Dâmbovița. Toate aceste informații au fost oferite de către deputatul Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă susținută, joi, 11 ianuarie 2018, la sediul PSD Dâmbovița.

 

Funcția de secretar executiv al PSD Dâmbovița, a rămas vacantă după ce în luna martie a anului 2017,preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, și-a dat demisia  din funcția de secretar executiv al PSD Dâmbovița   și ulterior acesta a fost suspendat din calitatea de membru al PSD,  pe o perioadă de 12 luni, adică un an. Alexandru Oprea a fost acuzat la acel moment  că a adus prejudicii de imagine organizaţiei judeţene a PSD când şi-a dat demisia din funcţia de secretar general al PSD Dâmboviţa.  Nici până la această oră nu știm cu exactitate care sunt motivele pentru care  Alexandru Oprea şi-a dat demisia din funcţia de secretar al PSD Dâmboviţa şi nici  președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu nu a vrut să comenteze la acel moment  dacă a existat un conflict între el şi Oprea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.