Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  O nouă Sală de forță vă așteaptă la Complexul Turistic de Natație  Târgoviște

Autor:

Data: 9 ianuarie 2018, 13:08

  •  
  •  
  •  

Complexul Turistic de Natație  Târgoviște  se dovedește a fi o investiție  de mare importanță pentru municipiu. De la o zi la alta tot mai multi iubitori ai sportului îi trec pragul. Serviciile oferite sunt de înaltă calitate .

În urmă cu un an , la Complexul Turistic de Natație a fost deschisă o sală de forță  care  în timp nu mai reușea să facă față solicitărilor, drept pentru care conducerea primăriei Târgoviște și conducerea Complexului au decis să amenajeze o a doua sală. Astăzi, 9 ianuarie 2018, a  fost inaugurată noua  sală de forță  la Complexul Turistic de Nataţie  Târgoviște.

Chiar primarul Cristian Stan a făcut o prezentare a noii săli.  Amenajarea noii săli  se ridică la suma de 60.000 de euro.

În anul 2017, la nivelul Complexului Turist de Natație Târgoviște  au fost peste 100.000 de clienți iar veniturile obținute au depășit 1,6 milioane  de lei.

Datorită cererii destul de mare   s-a impus necesitatea deschiderii unei noi săli  de forță, are dotări foarte bun,  se adresează tuturor gusturilor . În anul 2017, la nivelul Complexului Turist de Natație Târgoviște  au fost peste 100.000 de clienți iar veniturile obținute au depășit 1,6 milioane  de lei. Este  un bilanț care ne situează cu mult peste așteptările  pe care le aveam. Sunt întrunite toate  criteriile de performanță pe care le avem stabilite prin contractul de finanțare pentru că  acest obiectiv reprezintă o investiție cu finanțare mixtă, jumătate  cu finanțare europeană și jumătate de finanțare de la bugetul local.  Invităm toți târgoviștenii care sunt iubitori de mișcare  și pe toți cei care vor să practice sport într-un mediu foarte plăcut , să vină la Complexul Turistic de Natație Târgoviște și să beneficieze  de serviciile oferite de noua sală de forță. “, a declarat primarul Cristian Stan

Târgoviștenii și nu numai sunt așteptați la Complexul Turistic de Natație  Târgoviște , unde pot beneficia de serviii de înaltă calitate.

Accesul se face de luni până vineri de la orele 8:30-21:30 iar sâmbăta și duminica de la 8:30-20:30. Intrarea pe bază de abonament în valoare de 70 lei/ lună sau 5 lei/oră.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.