bestkids.ro%20

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Eforturi maxime ale Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița pentru a răspunde prompt diverselor solicitări venite din partea cetăţenilor

Autor:

Data: 9 ianuarie 2018, 15:49

  •  
  •  
  •  

În ultimele luni  ale anului 2017  dar și în primele zile din noul an, la Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița , se înregistrează  o creștere semnificativă a activității. 

Solicitările venite din partea celor care fie doresc să devină conducători auto, fie solicită înmatricularea de autoturisme  sunt foarte mari, dar cu toate acestea  cei 13 angajați ai Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița, își dau tot interesul  să facă față volumului foarte mare de muncă şi totodată să se încadreze în termenele prevăzute de lege şi să respecte  programările pe care oamenii le fac la examinări şi la înmatriculătri.

Cms. şef de poliţie  Adrian Alexandrescu, șeful Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița, ne-a  declarat că  personalul din cadrul Serviciului Permise Dâmbovița îți face datoria, ba mai mult, fără falsă modestie ne-a mărturist că  instituția pe care o reprezintă își desfășoară activitatea cu succes.

Mergem pe programări online… Chiar dacă sunt foarte multe solicitări, luăm și  suplimentar înmatriculări pentru cei care  au probleme în dosar, adică le expiră  autenticitățile sau ITP-urile, asigurările. Luăm zilnic numere provizorii fără programare  pentru cei care solicită  să dispună de mașina lor  și dăm direct 90 de zile numere provizorii. ”, a declarat cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu, șeful Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița

Potrivit, cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu, șeful Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița, luni,8 ianuarie, au fost  examinați  350  de candidați la proba teoretică iar zilnic  sunt examinați  la proba practică  în jur 60-70 de candidați.

 Pe lângă planul de management  ce are ca scop  o revitalizare a activității Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița dar și  o comunicare transparentă cu cetățenii, pe care și l-a asumat cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu atunci când a preluat  conducerea instituției, șeful Serviciului Permise Dâmbovița participă și la activitatea de examinare practică, pentru a veni în sprijinul celorlalți cinci polițiști examinatori.

În fiecare zi de marți,  între orele 10:00-12:00, cms. şef de poliţie Adrian Alexandrescu, șeful Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița,  are și program de audiențe  iar toți cetățenii sunt primiți  și  le sunt soluționate problemele.

Este nevoie și de personal

Instituţia duce lipsă de personal şi are nevoie să îşi completeze organigrama. Astfel au fost scoase la concurs două posturi de ofițer. Concursul se va susține în luna februarie, în zile de 16 și 22 februarie 2018.

Comunicarea cu cetățenii, o prioritate pentru Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița

Orice cetățean  care are nevoie de lămuriri privind  programul de lucru și  documentele necesare  la Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița, poate consulta  avizierul montat recent  la intrarea in instituție. La avizier se găsesc toate informațiile necesare.

Programul de lucru  al Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița

PROGRAM AUDIENTE S.P.R.P.C.I.V. DÂMBOVIȚA – MARȚI ORELE 10 – 12

 – PROBA PRACTICA SE DESFÃȘOARÃ CU PLECARE DIN PARCAREA OBORULUI TÂRGOVIȘTE!!

GHIȘEUL NR. 1 – Programãri examen

  – Programãri, reprogramãri, preschimbãri permise de conducere

     Luni – Joi, – 08.30 – 12.00 si 12.30-14.00
Vineri – 08.30 – 13.00

GHIȘEUL NR. 2 – Numere provizorii, înmatriculãri, transcrieri, reclamații pierderi certificate înmatriculare și numere de înmatriculare .

    Luni – Joi, – 08.30 – 12.00 si 12.30-14.00
Luni si  Miercuri – 14.30 – 16.00 (Autorizații provizorii firme)

    Vineri – 08.30 – 12.00

                 12.00 – 13.00 (Autorizații provizorii firme)

GHIȘEUL NR. 3 – Înmatriculãri, transcrieri, reclamații pierderi certificate înmatriculare și numere de înmatriculare.
Luni – Joi, – 08.30 – 12.00 si 12.30-14.00
Vineri – 08.30 – 13.00

GHIȘEUL NR. 4 – Radieri, eliberãri documente înmatriculãri, eliberãri numere de înmatriculare, reclamații, pierderi certificate înmatriculare și numere de înmatriculare.

     Luni – Joi, – 08.30 – 12.00 si 12.30-14.00
Vineri – 08.30 – 13.00

GHIȘEUL NR. 5 – Permise de conducere, reclamații pierderi permise de conducere, eliberãri dovezi permise de conducere, programai și reprogramãri.

               Luni – Joi  08.30 – 12.00  si   12:30 – 14:00

               Vineri – 08:30 – 13:00

  – Preschimbãri permise de conducere strãine:

        LUNI   14.30 – 16.00

        MIERCURI 14.30 – 16.00

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.