Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CLM Târgoviște a aprobat proiectele de reabilitare , modernizare, extindere  pentru Școlile Gimnaziale “Matei Basarab” și “Mihai Viteazul” din Târgoviște, cu finanțare prin POR 2014-2020

Autor:

Data: 5 ianuarie 2018, 11:06

  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgoviște  s-a reunit în prima sedință din anul 2018, o ședință extraordinară cu două puncte pe ordinea de zi. Au fost prezenți 17 consilieri din cei 21.

Primul proiect de pe ordinea de zi a vizat  aprobarea proiectului și cheltuielilor  legate de  obiectivul de investiți-  Imbunatățirea infrastructurii educaționale prin extinderea, reabilitarea,modernizarea  și echiparea Școlii Gimnaziale “Matei Basarab” din Târgoviște, județul Dâmbovița- Axa 10, Obiectiv specific  – 10.1-învățământul obligatoriu, Apel de proiecte numărul 1.  Valoarea totală a acestui proiect este de  22.223.977,79 lei.

 Primăria Târgoviște va asigura  contribuția proprie în procent de 2,01%  din valoarea eligibilă, adică suma de 446.701,95 lei. Tot din bugetul  municipiului Târgoviște se vor asigura și cheltuielile neeligibile  ce pot apărea în urma evaluării proiectului dar și pe parcursul implementării proiectului.  Unitatea școlară va fi reabilitată, extinsă, modernizată și dotată cu echipamente necesare. Se va construi și o sală de sport. În unanimitate proiectul a fost aprobat.

Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Târgoviște, reabilitată,modernizată și extinsă cu bani pe POR 2014-2020

 Consilierii municipali au aprobat și cel de-al doilea proiect ce a vizat aprobarea proiectului și cheltuielilor  legate de  obiectivul de investiți-  Imbunatățirea infrastructurii educaționale prin extinderea, reabilitarea,modernizarea  și echiparea Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul” din Târgoviște, județul Dâmbovița- Axa 10, Obiectiv specific  – 10.1-învățământul obligatoriu, Apel de proiecte numărul 1.  .  Valoarea totală a acestui proiect este de  18.496.22977,26 lei.

 Primăria Târgoviște va asigura  contribuția proprie în procent de 2%  din valoarea eligibilă, adică suma de 369.924,54 lei. Tot din bugetul  municipiului Târgoviște se vor asigura și cheltuielile neeligibile  ce pot apărea în urma evaluării proiectului dar și pe parcursul implementării proiectului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.