Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Comandamentul de iarnă de la Târgoviște, pregătit să intervină în orice moment

Autor:

Data: 4 ianuarie 2018, 14:12

  •  
  •  
  •  

Încă  iarna nu și-a spus cu adevarat cuvântul  dar  nici nu va lua prin surprindere autorităţile municipiului Târgovişte, susţine edilul Cristian Stan. Direcţia de Salubritate din cadrul Primăriei,  operatorul licenţiat pentru desfăşurarea lucrărilor de deszăpezire ,  este pregătită   să intervină în orice moment .

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, împreună cu viceprimarul  Cătălin Rădulescu şi directorii din cadrul Primăriei care vor fi implicaţi în procesul de deszăpezire a verificat starea utilajelor deţinute de Direcţia de Salubritate, societate condusă de directorul Dănuț Badea și aflată în subordinea unităţii administrativ teritoriale, care este licenţiată să desfăşoare activităţi de deszăpezire.

 În curtea interioară a Direcţiei de Salubritate din microraionul XII al municipiului, au fost scoase toate utilajele de deszăpezire, pluguri, freze de zăpadă, sărăriţe, autogredere, atv-uri, freze pentru curăţat trotuarele, buldoexcavatoare cu lamă, în total 55  de utilaje în perfectă stare de funcţionare care aşteaptă pregătite să înfrunte ninsorile.

 Depozitele sunt pline cu sare, nisip, material antiderapant și combustibil. Autoritățile  mai au la dispoziție  un utilaj multifuncțional  nou al SVSU Târgoviște, care topește zăpada și alte 33 de utilaje pe bază de contract de închiriere dacă situația o impune:” Suntem la Direcția de Salubritate  a municipiului Târgoviște, care este operatorul pe care Primăria Târgoviște  îl are pe zona de deszăpezire. Vreau să menționez  faptul că așa cum se poate observa suntem pregătiți să intervenim  și în acest an.

Cu siguranță,  iarna va veni în adevaratul sens al cuvântului.  Avem în dotarea Direcției de Salubritate 55  de utilaje, de la autobasculante, la utilaje cu lamă ,cisterne, autogreder și tot ceea ce  este necesar pentru a putea interveni  cât se poate de eficient.

Avem la dispoziție încă 33 de utilaje  pe bază de contract de închiriere. Spre deosebire de anul trecut putem spune că avem utilaje noi. Avem un autoîncărcător, o automăturătoare cu lamă care poate fi folosită  atât pentru zona de curățenie dar și pentru zona de deszăpezire.

 Pe zona Serviciului Voluntar pentru Situații de urgență am achiziționat  o autospecială multifuncțională, care va fi utilizată și în activitatea de deszăpezire.  Stăm bine și cu stocurile de combustibil. Există și un dispecerat unde târgoviștenii pot sesiza problemele. „, a declarat primarul Cristian Stan

Pentru acţiunea de deszăpezire au fost deja mobilizați şi peste250 de salariaţi atât ai Direcţiei de Salubritate, cât şi ai ECO-SAL şi Municipal Construct. Există și un dispecerat unde târgoviștenii pot sesiza problemele  create de ninsori.  Nu trebuie să uităm că și cetățenii  au obligații: să curețe zăpada de pe  trotuarele din faţa caselor sau din fata spaţiilor comerciale.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.