Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  La Ghimpați, a fost comemorat eroul  martir, sublocotenentul  Barbu Petre Marin

Autor:

Data: 23 decembrie 2017, 1:10

  •  
  •  
  •  

Au trecut 28 de ani de la  Revoluția din 1989.  Pe 22 decembrie 2017  a fost comemorată ZIUA EROILOR MARTIRI CĂZUŢI ÎN REVOLUŢIA DIN DECEMBRIE 1989.  Ghimpățenii  îşi plânge   eroul  martir , sublocotenentul  Barbu Petre Marin, fost parașutist în Armata Română la Boteni. Primăria și Consiliul Local  Răcari, ghimpățenii  și mulți invitați de seamă, au adus un pios omagiu eroului  martir , sublocotenentul  Barbu Petre Marin, fost parașutist în Armata Română la Boteni, prin organizarea unui  ceremonial religios și  depuneri de coroane de flori la Monumentul eroilor ghimpățeni

În acordurile fanfarei si-au făcut prezența  primarul  Marius Caravețeanu,  generalul de brigadă (r.) Marius Dumitru Crăciun și alți invitați de seamă. S-a intonat Imnul României. Un sobor de preoți  a oficiat o slujbă de pomenire a eroului  martir , sublocotenentul  Barbu Petre Marin.

 Au fost depuse coroane de flori la Monumentul eroilor ghimpățeni. Nu au lipsit alocuțiunile din partea primarului Marius Caravețeanu, generalului de brigadă (r.) Marius Dumitru Crăciun și nu în ultimul rând  viceprimarul  Dumitru Popa.

 Nu au lipsit momentele emoționate , recital de poezie de către  un adolescent ghimpățean precum și un concert de colinde  pregătit de preotul Nicolae Mihail- Parohia Ghimpați.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.