Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.Magia Crăciunului la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei – Ochiuri

Autor:

Data: 22 decembrie 2017, 12:46

  •  
  •  
  •  

Magia Crăciunului  şi-a făcut simţită prezenţa şi la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

A devenit tradiţie ca în fiecare an, beneficiarii de la Ochiuri să pregătescă un program artist special de colinde pentru cei care-i vizitează şi le aduc daruri.   Pacienţii de la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte au reuşit  să  transmită emoţii puternice.

Activitatea a fost coordonată de  dr. Ioana Radu de la Secția Psihiatrie Cronici Gura Ocniței. Prin grija colectivului de  cadre medicale, psihologi, asistenţi sociali, beneficiarii de la Ochiuri, se bucură de magia sărbătorilor.

În primul rând,  oameni  care le pasă de semenii aflaţi în suferinţă dar şi autorităţi locale cu suflet mare,  primarul comunei  Răzvad, Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Şerban şi primarul comunei Gura Ocniţei, Sorin Ioniţă au pregătit daruri pentru pacienţii de la Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Ca de fiecare dată nu au lipsit invitaţii speciali. Un grup de volunatari de la o Biserică Penticostală care sprijină toate activităţile de la  Secţia Psihiatrie Gura Ocniţei- Ochiuri din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, au încheiat  programul cu un concert de colinde.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.