Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva primarului  orașului Titu

Autor:

Data: 20 decembrie 2017, 19:11

  •  
  •  
  •  

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea a ieșit într-o conferință de presă și a făcut câteva precizări strict legate de situația cu care se confruntă la Titu. Și anume, nu s-a ajuns la nicio înțelegere cu primarul Traian Nicolae care nu vrea  să pună la dispoziția CJ, terenul necesar pentru a  se construi  noua celulă de depozitare pentru deșeuri menajare.   Foarte clar și răspicat, președintele CJ  a spus   că primarul de la Titu,  confundă o societate comercială cu o unitate administrativ –teritorială. Mai mult, președinte Alexandru Oprea a spus că va solicita apartului ADI Salubritate  să facă demersurile juridice necesare şi să facă  plângeri penale pentru abuz în serviciu:

“Repet domnul primar de la Titu confoundă o societate comercială cu o unitate administrativ teritorială  şi solicită nişte aberaţii: scutirea de taxa de habitat…  Dumealui cere o scutire totală  pentru taxa de habitat, lucru imposibil, însă putem vorbi de niște facilități legate de  depozitare și mai mult, acest lucru i s-a propus.  Mai mult, dumnealui  a mai cerut și o redevență …

Voi solicita apartului ADI Salubritate  să facă demersurile juridice necesare şi să facă  plângeri penale pentru abuz în serviciu. Nu pot risca un proiect de 26.000.000 de euro pentru că aşa vrea domnul primar  de la Titu,  care repet, confundă societăţile comerciale, tip benzinării, brutării pe care  le patronează cu conducerea unei unități administrativ-teritoriale.  Repet, este mai greu  în administrație pentru unii catapultați prin admnistrație “, a declarat președintele Alexandru Oprea.

URMĂRIȚI INTEGRAL DECLARAȚIA PREȘEDINTELUI  CJ, ALEXANDRU OPREA

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a câştigat procesul intentat firmei care operează gropile de gunoi din judeţ.  Societatea a refuzat în mod sistematic să se implice în construcţia noilor celule pentru depozitarea deşeurilo, drept pentru care CJ Dâmbovița a  chemat-o în instanță și a și câștigat  procesul.Astfel, societatea care operează gropile de gunoi din judeţ a fost obligată de instanţă să construiască două celule noi de gunoi, la Aninoasa şi Titu.  Culmea după ce a rezolvat o problemă, CJ a dat peste alte probleme, respectiv lipsa terenului pe care să se construiască noua celulă de la Aninoasa și   încâpâțânarea primarului  de la Titu care nu vrea să pună la dispoziție  terenul necesar pentru celula de la Titu .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.