bestkids.ro%20

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Conducerea CJ Dâmbovița a fost gazda Excelenței Sale Tamar Samash, Ambasadorul Israelului în România

Autor:

Data: 18 decembrie 2017, 16:20

  •  
  •  
  •  

Pentru a doua oară, anul acesta,  Excelența Sa Tamar Samash, Ambasadorul Israelului în România,  a vizitat județul Dâmbovița, prilej cu care  a vizitat și Consiliul Județean Dâmbovița, unde a participat la o întâlnire atât cu oficialitățile județene, cât și cu reprezentanți ai instituțiilor dâmbovițene din domeniul educației.

În cadrul discuțiilor purtate între părți, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea  a făcut o scurtă prezentare a județului Dâmbovița, reliefând principalele oportunități de investiții existente la nivelul domeniilor de activitate din județ. În acest sens, a precizat că există deschidere și receptivitate din partea administrației județene pentru a iniția dialoguri și colaborări constructive cu investitori din Israel.

E.S. Tamar Samash a prezentat puncte de vedere favorabile ideii de colaborare – îndeosebi în domeniul educației, cultural, turistic sau economic – și a precizat că va analiza posibilitățile de cooperare.Această poziție a fost susținută și de Andrei Mâinea, atașat comercial al Ambasadei Statului Israel la București.

Întâlnirea a reprezentat  un bun prilej pentru a pune bazele unor relații bilaterale în domeniile amintite, care să contribuie la inițierea unor parteneriate și proiecte menite a favoriza dezvoltarea județului Dâmbovița. Principalele concluzii au fost prezentate de către președintele Alexandru Oprea și Excelența Sa Tamar Samash în cadrul unor declarații de presă susținute la finalul întrevederii.

Vizita ambasadorului Israelului în județul Dâmbovița a continuat la Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, dar și la sinagoga evreilor târgovișteni.

La eveniment au mai participat: Alin Manole – vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff – secretarul județului, Florina Mureșan – subprefectul județului, Călin Oros – rectorul Universității „Valahia” Târgoviște, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița – Sorin Ion, inspector general, și Cristina Stroe, inspector adjunct, precum și Georgeta Roșca, directorul Școlii Smaranda Gheorghiu din Târgoviște, și Ileana Ghenciulescu, Președintele Asociației de Prietenie România – Israel, filiala Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.