Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Moș Crăciun a ajuns la Spitalul de Urgenţă Târgovişte, cu daruri pentru copii

Autor:

Data: 15 decembrie 2017, 21:07

  •  
  •  
  •  

Moş Crăciun a sosit  încărcat cu draruri pentru 190 de copii aflaţi internaţi pe diferite secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.  Oameni cu suflet  au îndeplinit misiunea de spiriduşi  alături de Moş Crăciun şi au făcut o mare bucurie prichindeilor.

Sosirea lui Moș Crăciun  la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte face parte din Campania Caritabilă „Moş Crăciun există şi pentru ei ”,  inițiată de   colectivul inimos din cadrul unității spitalicești  și cu sprijinul Seminarului Teologic “Sf. Ioan Gură de Aur” Târgoviște sub coordonarea părintelui Alin Pleșa, părintelui de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, societăţi comerciale din Dâmboviţa şi persoane fizice care vor să-şi păstreze anonimatul.

 În cadrul evenimentului „Moş Crăciun există şi pentru ei ”  nu a lipsit un program de colinde oferit de Corul Seminarului Teologic “Sf. Ioan Gură de Aur” Târgoviște. Momentul mult aşteptat de cei mici, a fost întâlnirea cu Moş Crăciun care le-a oferit daruri.  Cei care s-au ocupat de organizarea evenimentul mulțumesc pe această cale și echipei  Hera Kids care l-a trimis pe  Moș Crăciun.

  Nu au lipsit invitații de la acest eveniment:   primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, parlamentarii Claudia Gilia,Carmen Holban și Oana Vlăducă ș nu în ultimul rând oaspeți speciali din străinătate care în fiecare an vin și fac donații la Secția de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.