Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

EVENIMENT MUZICAL AL ȘCOLILOR DE TEOLOGIE DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI, IN MEMORIAM M.S. MIHAI I, REGELE ROMÂNIEI

Autor:

Data: 15 decembrie 2017, 12:39

  •  
  •  
  •  

În apropierea marii sărbători a Nașterii Domnului,in prezența Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, la Clubul Studenţilor al Universităţii “Valahia” din Târgovişte, a avut loc Concertul de colinde, susținut de către corurile reunite ale Seminarului Teologic “Sf. Ioan Gurã de Aur” (dirijori: Pc. Pr. dr. Gheorghe Drăghici şi dl. Prof. drd. Florinel Cazan) şi al Facultãţii de Teologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universitãţii “Valahia” (dirijor dl. Asist. univ. dr. Mihail Vlădăreanu).
Au participat elevi și studenți, profesorii de la cele două școli de teologie mai sus amintite, credincioși din Târgoviște și din împrejurimi, dar și reprezentanți ai Universității Valahia, ai conducerii Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Părintele Vicar Eparhial și Părinții Consilieri de la Centrul Eparhial.
În cuvântul său de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a vorbit despre importanța colindelor în misiunea pastorală a Bisericii noastre strămoșești, fiindcă acestea transmit, pe înțelesul tuturor, învățătura de credință fundamentală despre Întruparea Fiului lui Dumnezeu și despre mântuirea neamului omenesc, constituindu-se în mijloace de împărtășire a bucuriei, speranței și luminii sărbătorii Nașterii Domnului în lumea noastră.
La final, Înaltpreasfinția Sa a prezentat Almanahul bisericesc al Arhiepiscopiei Târgoviștei pe anul 2018, calendarul bisericesc pe anul 2018, în variantele sale: foaie, agenda și de birou, precum și un CD cu colinde, interpretate de Corala Arhiepiscopiei Târgoviștei, toate apărute la Editura noastră eparhială.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.