Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CLM Târgoviște a votat, impozitele și taxele în 2018, NU SE MAJOREAZĂ. Rămân ca în 2017

Autor:

Data: 13 decembrie 2017, 19:50

Consilierii municipali , întruniți într-o ședință ordinară pe luna decembrie, au votat miercuri, 13 decembrie 2017, un proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018.

Taxele și impozitele locale nu vor fi modificate și vor rămâne la fel și în anul 2018.

Primăria Municipiului Târgovişte acordă scutiri de taxe şi impozite pentru anumite categorii de contribuabili

Şi în anul 2018 Primăria Municipiului Târgovişte acordă scutiri de taxe şi impozite pentru anumite categorii de contribuabili. Târgoviştenii cu venituri mai mici decât salariul minim pe economie vor fi scutiţi de la plata impozitului pe clădirea de locuinţă şi terenul pe care se află aceasta, însă facilitatea se acordă doar dacă beneficiarul solicită în scris acest lucru şi face dovada că are venituri reduse.

Legislaţia în acest domeniu este una extrem de strictă, aşa că pentru a beneficia de scutiri în anul 2018, târgoviştenii cu venituri mici au la dispoziţie doar  două  săptămâni să se adreseze unităţii administrativ teritoriale şi să depună la Serviciul de Taxe şi Impozite toate documentele necesare pentru a profita de facilităţile fiscale aprobate de autorităţile locale.

Proiectul a fost votat în unanimitate de consilieri.

Vă reamintim, impozitul/taxa pe teren și impozitul pe mijloacele de transport se plăteşte anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie inclusiv.

URMĂRIȚI VIDEO INTEGRAL – SEDINȚA ORDINARĂ A CLM TÂRGOVIȘTE DIN DATA DE 13 DECEMBRIE 2017

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google