Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmboviţa şi IŞJ Dâmboviţa au organizat Gala Excelenţei în Sportul Şcolar

Autor:

Data: 13 decembrie 2017, 12:06

  •  
  •  
  •  
  •  

Sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, a găzduit Gala Excelenţei în Sport, eveniment dedicat premierii elevilor şi cadrelor didactice cu rezultate deosebite la etapa naţională a competițiilor sportive. La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, jr. dr. Alexandru Oprea, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, inspector şcolar general, prof. Ion Sorin şi inspectorii şcolari  generali adjuncşi, prof. Cristina Stroe şi  prof. Gabriela Istrate,  elevi și cadre didactice din unităţile de învăţământ dâmboviţene.
Consiliul Județean Dâmbovița, în calitate de autoritate publică locală , susține , apreciază și recompensează performanța școlară din județ .Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat suma de 23.500 lei din Bugetul de Venituri și Cheltuieli al Consiliului Județean Dâmbovița (fond de rezervă bugetară) pentru acordarea de premii speciale elevilor din județul Dâmbovița , în anul școlar 2016-2017.  S-au acordat  31  de  diplome şi de premii speciale elevilor  dar şi 11 premii  pentru echipe din județul Dâmbovița care au obținut rezultate deosebite la Olimpiada Nationala a Sportului Școlar , Olimpiada Gimnaziilor și Campionatele Naționale Școlare în anul școlar 2016-2017.

Elevii care au obţinut locul I au primit suma de  300 de lei, elevii cu locul II au primit suma de 250 de lei , elevii cu locul III au  primit suma de 200 de lei iar cei cu menţiuni  au primit 150 de lei.  La  echipe, locul I a fost  premiat cu 1500 de lei, locul 2 cu suma de 1200 de lei , locul 3 cu suma de 800 de lei  bşi menţiunea cu suma de 600 de lei.

S-a acordat  câte un premiu special şi celor 18  profesori care au îndrumat și pregătit elevii

premiați la Olimpiada Nationala a Sportului Școlar , Olimpiada Gimnaziilor și Campionatele

Naționale Școlare în anul școlar 2016-2017. Premiul pentru fiecare cadru didactic  a fost de 300 de lei.

Conducerea CJ Dâmboviţa şi cea a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa au spus că acest eveniment va deveni o tradiţie , păstrată cu sfinţenie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.