Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Orgoliul primarului liberal, l-a dat jos pe  viceprimarul de la Titu

Autor:

Data: 12 decembrie 2017, 19:26

  •  
  •  
  •  

Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu  alături de  secretarul  general, Gabriel Plăiașu, vicepreședintele Teodor Rădoi,vicepreședinte Adrian Chițescu și nu în ultimul rând  Teodor Bâte, președintele  Organizației  Oamenilor de afaceri- PNL Dâmbovița a susținut o conferință de presă.

Liderul  liberal, Marius Caravețeanu a abordat  și subiectul legat de scandalul care a scindat Organizația PNL Titu.   Scandalul a fost iscat de acordarea titlului de cetătean de onoare  al orașului Titu, social- democratul Ion Nicolae. Opt din cei 13 consilieri liberali au votat pentru acordarea titlului de cetătean de onoare   iar cinci consilieri liberali  s-au abținut  iar de aici s-a și inițierea  și demersul prin care a fost dat jos din funcția  de viceprimar al orașului Titu,  liberalul  Teodor Rădoi, de către cei opt consilieri liberali cu susținerea  celor patru consilieri ai PSD și orchestrați  de primarul liberal, Traian Nicolae.  Foarte clar și concis, președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu   a spus că toată acestă situație creată de cei opt consilieri  liberali, orchestrați de primarul liberal, va fi analizată și se va lua măsuri în cadrul Biroului Politic Județean al  PNL Dâmbovița. Mai mult, liderul liberal  a apreciat verticalitatea celor cinci consilieri liberali de la Titu.  Cât depre primarul liberal, președintele Marius Caravețeanu a spus că nici măcar odată nu a participat la o acțiune a PNL.  

Vicepreședintele PNL Dâmbovița,  Teodor Rădoi, fost viceprimar al orașului Titu a ținut să mulțumească tuturor cetățenilor orașului Titu pentru încurajările pe care i le transmit.  Liberalul Teodor Rădoi  a spus că demiterea lui din funcția de viceprimar  a fost doar un orgoliu al primarului liberal.

Cei opt consilieri liberali  sunt la un pas de excludere. Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu  a încheiat  intervenția spunându-ne că tot răul este  spre bine

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.