Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. “USL-ul “de la Titu a reușit să dea jos viceprimarul liberal

Autor:

Data: 11 decembrie 2017, 20:42

  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Titu s-a reunit în ședință  ordinară.  Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi  a vizat schimbarea viceprimarului  PNL, Teodor Rădoi. Proiectul a fost inițiat chiar de către  opt consilieri ai PNL din cei 13 aleși liberali.  Înainte de a se trece la vot privind acest proiect, viceprimarul Teodor Rădoi  a ținut  să puncteze câteva aspecte .

 Primarul liberal, Traian Nicolae a declarat public că nu mai este cu PNL . În iunie 2016, Traian Nicolae a obținut al doilea mandat de primar , candidând din partea PNL.  Mai trebuie să spunem că în primul mandat de primar pe care Traian Nicolae l-a obținut, candidând din partea PSD , a făcut echipă cu Vlad Oprea,  în calitate  de viceprimar. Însă într-o bună zi, primarul Traian Nicolae a decis că nu-l mai vrea viceprimar pe Vlad Oprea și l-a schimbat. Acum istoria se repetă, și l-a dat jos din funcție pe viceprimarul Teodor Rădoi.

Opt consilieri locali ai PNL  din cei 13 consilieri liberali din Consiliul Local Titu, orchestrați de primarul  PNL, Nicolae Traian, au vrut să scape de propriul viceprimar şi au reuşit.  Ba mai mult, cei opt liberali au reușit performanța să lase orașul Titu fără viceprimar.

Urmând  cel mai probabil anumite jocuri strict politice,  opt liberali  de la Titu , susținuți de primarul liberal  au decis să îl dea jos pe propriul viceprimar,  peTeodor Rădoi.  Mişcarea s-a făcut cu sprijinul  celor patru consilieri ai PSD, ceilalți cinci consilieri  ai PNL , s-au abținut. La Titu, USL trăiește.  S -a făcut o nouă propunere de  viceprimar din partea celor opt consilieri locali ai PNL  din cei 13 consilieri liberali din Consiliul Local Titu. Culmea  sorții, când a fost vorba să fie votat noul viceprimar,  liberalul Rareș Mihai, cei patru consilieri  ai PSD, au  votat împotrivă, cinci consilieri ai PNL nu au participat la vot  și voturi pentru noul viceprimar nu au fost decât opt , și uite așa  orașul Titu a rămas fără viceprimar.

Cei opt consilieri liberali  sunt la un pas de excludere

Contactat telefonic,  președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu ne-a spus că  știe foarte bine despre  ceea ce s-a întâmplat la Titu. Mai mult,liderul PNL Dâmbovița a afirmat că nu este o noutate această ruptură între PNL  și primarul Traian Nicolae care în permanență a manifestat o indiferență totală față de activittațile de partid. Mai mult, președintele Marius Caravețeanu  a spus că  în  Biroul Politic Județean se va lua act  și se va vota orice decizie a Biroului Politic Local Titu. Liderul Marius Caravețeanu nu exclude varianta prin care Biroul Politic Local Titu va solicita excluderea din PNL a celor opt consilieri  orchestrați de primar,  care au au vrut să scape de propriul viceprimar şi au reuşit.

Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu  a încheiat  intervenția spunându-ne că tot răul este  spre bine și că astfel se face curățenia în PNL Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.