Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, mulţumit de proiectele pe POS Mediu, implementate de CATD

Autor:

Data: 11 decembrie 2017, 13:39

  •  
  •  
  •  

Conducerea Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat bilanţul activităţii desfăşurate în cursul anului 2017. La acestă conferinţă de presă au fost invitaţi: preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan şi  senatorul  Adrian Ţuţuianu.

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan  a ţinut să puncteze faptul că s-a reuşit recepţia la contractul  de lucrări nr.1 -“Lucrări la sursele de apă ale municipiului Târgoviște”, cu o valoare contractuală de 22.568.588 lei fără TVA. În acelaşi context, edilul Cristian Stan s-a arătat mulţumit şi de începerea recepţiei  la contractul  de lucrări nr.3 – Reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare Targoviste.

 La finalul intervenţiei, edilul Cristian Stan a mai punctat un lucru esenţial şi anume, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa va implementa pe POIM, la nivelul municipiului Târgovişte, proiecte în valoare de peste 8 milioane de euro.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.