Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Poliţia, Jandarmeria şi Pompierii din Dâmboviţa, vor lucra la foc continuu pentru sărbători de iarnă în siguranță

Autor:

Data: 8 decembrie 2017, 13:56

  •  
  •  
  •  
  •  

Centrul de Analiză și Prevenire a Criminalității a fost gazda  unei conferințe de presă, susținută de șeful Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, comisar șef de poliție Zepiși Danil , de către col. Viorel Matei, inspectorul şef al  Inspectoratului Județean de Jandarmi și col. Raoul Ilie Constantinescu, inspectorul  şef al  Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Au fost prezentate măsurile adoptate pentru ca, pe parcursul sezonului rece, să nu fie înregistrate evenimente deosebite, activitățile desfășurate pentru sărbători de iarnă în siguranță, precum și aspecte privind situația operativă înregistrată la nivelul județului Dâmbovița în perioada ianuarie – noiembrie 2017.

Infracţionalitatea sesizată cunoaşte   un trend descendent

Comisarul șef de poliție Danil Zepiși, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, a ţinut să puncteze câteva aspecte esenţiale privind situația operativă înregistrată la nivelul județului Dâmbovița în perioada ianuarie – noiembrie 2017, infracţionalitatea sesizată cunoscând  un trend descendent. Poliţiştii dâmboviţeni desfăşoară la nivelul judeţului Dâmboviţa ample acţiuni premergătoare  Sărbătorilor de Iarnă.

 Jandarmeria Dâmboviţa, pregătită  să le asigure  dâmboviţenilor “Sărbători de Iarnă în Siguranță”

În conformitate cu prevederile Planului de Măsuri “Sărbători de Iarnă în Siguranță” , Jandarmeria Dâmboviţa a dispus intensificarea măsurilor și suplimentarea efectivelor, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică, dar și soluționarea operativă a sesizărilor cetățenilor.

Col. Viorel Matei, inspectorul şef al  Inspectoratului Județean de Jandarmi a mai spus că  în ceea ce priveşte organizarea de evenimente specifice sezonului de iarnă,  jandarmii sunt pregătiţi să intervină în situaţii de urgenţă, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale.

Controalele pompierilor  în prag de sărbători

Restaurantele şi pensiunile  în care se organizează petreceri de Crăciun şi Revelion la nivelul judeţului Dâmboviţa sunt  verificate de pompierii dâmboviţeni. Col. Raoul Ilie Constantinescu, inspectorul  şef al  Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmboviţa  a  prezentat şi câteva recomandări.

Planul de Măsuri “Sărbători de Iarnă în Siguranță” va fi respectat ca la carte  în judeţul Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.