Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Casă de tip familial în incinta Complexului de Servicii Sociale Găeşti

Autor:

Data: 7 decembrie 2017, 13:33

  •  
  •  
  •  

O nouă Casă de tip familial  ce se află în incinta  Complexului  de Servicii Sociale  Găeşti a fost dată în folosinţă joi, 7 decembrie 2017.

Noua casă de tip familial ce se află în incinta  Complexului  de Servicii Sociale  Găeşti are 14 locuri  şi va găzdui tineri  care beneficiază  de măsura de protecţie  specială,potrivit directorului DGASPC Dâmboviţa, Cristiana Bucur.

 Secretarul  judeţului Dâmboviţa, Ivan Vasile Ivanoff  şi deputatul Oana Vlăducă, au fost prezenţi la Găeşti, unde  au participat la inaugurarea proiectul: „Consolidare,mansardare corp C4”, investiţie realizată în urma convenţiei de asociere între Fundaţia „Sera Romania”, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița. Valoarea totală a investiţiei este de 460.160,56 lei şi s-a realizat cu sprijinul  mai multor sponsori. Au participat la eveniment şi reprezentanţii societăţilor care au avut calitatea de sponsor în cadrul acestui proiect.

Dintre proiectele importante sprijinite de Fundaţia SERA în judeţul Dâmboviţa amintim: „Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap Târgovişte”, „Reabilitare şi Transformare Clădire Existentă în Casă de Tip Familial – Priseaca”, „Reintegrarea/integrarea copiilor beneficiari ai unei măsuri de protecţie specială” şi „Prevenirea sarcinii nedorite”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.