JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crucea Roșie Dâmboviţa duce daruri în localităţile dâmboviţene

Autor:

Data: 6 decembrie 2017, 12:09

Crucea Roșie  Dâmboviţa  a pornit  la drum, în prag de sărbători, cu daruri pentru familiile și persoanele singure din categoria celor defavorizate. 800 de pachete cu alimente , pregătite de Crucea Roşie Dâmboviţa vor ajunge în 80 de localităţi dâmboviţene.

„Caravana de Crăciun a Crucii Roșii” a poposit miercuri de dimineaţă  în comuna dâmboviţeană  Dragomireşti  pentru a duce semenilor aflați în nevoi, un strop de bucurie.  Directorul Crucii Roşii Dâmboviţa a ţinut să sublinieze  că aceste pachete au fost făcute cu sprijinul CJ Dâmboviţa.

Primarul comunei Dragomireşti, Dragoş Vlădulescu a ţinut să mulţumească conducerii Crucii Roşii Dâmboviţa pentru buna colaborare.

 Următoarea  oprire a „Caravanei de Crăciun a Crucii Roșii” a  fost în comuna dâmboviţeană Tătărani.

 Primarul comunei Tătărani, Constantin Pătru a ţinut să puncteze că ajutorul venit din partea  Crucii Roşii Dâmboviţa  este bine venit pentru persoanele sau familiile defavorizate  din localitate.

Pe baza documentelor şi anchetelor sociale, s-a stabilit numărul de beneficiari ai acestei campanii derulată de Crucea Roşie Dâmboviţa în 80 de localităţi  dâmboviţene.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google