JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 1 Decembrie la Răcari:  Marşul Tricolorului desfăşurat sub motto-ul „Iubeşte România, Iubeşte tricolorul!”

Autor:

Data: 1 decembrie 2017, 14:06

1 Decembrie, Ziua Naţională a României  a fost sărbătorită cum se cuvine în orașul dâmbovițean Răcari. Oraşul  Răcari a îmbrăcat straie  de sărbătoare, iar locuitorii, cu mic cu mare, în ciuda vremii ploioase, au participat  la manifestările organizate în cinstea Zilei Naţionale.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, la Răcari a avut loc un ceremonial militar şi religios, și s-au depus coroane de flori la Monumentul eroilor răcăreni.

După omagiul adus celor care şi-au dat viaţa pentru ţară a avut loc Marşul Tricolorului desfăşurat sub motto-ul „Iubeşte România! Iubeşte tricolorul!”. Un eveniment cu totul deosebit în cadrul căruia un tricolor de dimensiuni impresionante a fost purtat pe braţe de tinerii răcăreni şi nu numai pe o distanţă de mai bine de un kilometru, acesta fiind un omagiu adus celui mai important simbol naţional.

 La Marşul Tricolorului au participat  foarte mulți tineri, primarul Marius Caraveţeanu, consilierii locali, aparatul primăriei  Răcari, simplii cetățeni și nu în ultimul rând  deputatul PNL, Cezar Preda și senatorul Titus Corlățean. Sala de festivităţi a liceului  din Răcari a fost  gazda unui simpozion ce a avut ca temă „1 Decembrie 2017”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google