Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Marius Caravețeanu: Anul 2017, din punct de vedere administrativ se încheie la Răcari cu oarece mulțumiri dar și câteva neîmpliniri

Autor:

Data: 27 noiembrie 2017, 23:00

  •  
  •  
  •  

Bilanţul Primăriei  Răcari la final de an.

Chiar dacă iarna ne bate la ușă, administrația de la Răcari, face tot posibilul  ca unele ivestiții să fie realizate.S-a dat ordinul de începere a lucrărilor privind asfaltarea a trei străzi în satele Stănești și Bălănești, un proiect mult așteptat de cetățeni.

 O altă veste bună, zilele trecute a fost predată noua rețea de apă din cartierele Săbieşti, Stăneşti şi Bălăneşti, către Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

 Reabilitarea blocurilor din Răcari este un proiect mult dorit dar care mai are de așteptat. Edilul Marius Caravețeanu însă este încrezător că anul viitor investiția va intra în linie dreaptă.

 Rețeaua de canalizare  în Răcari, este o altă investiție foarte importantă ce trebuie realizată. Edilul Marius Caravețeanu a spus că acestă investiție se va realiza prin POIM. Dar până la accesarea fondurilor prin POIM, administrația de la Răcari  a luat aprobarea Consiliului Local pentru construirea a două fose septice în zona blocurilor  pentru a putea curăța subsolul blocurilor care este un adevărat focar.

 O altă prioritate stringentă  la nivelul orașului Răcari, reprezintă reabilitarea unui tronson din DJ 711 A.  Autoritățile de la Răcari au  adus în atenția președintelui CJ, această problemă  și au primit promisiunea că în primăvara anului 2018 se va rezolva.

 Primarul  Marius Caravețeanu   a ținut să sublinieze ideea că s-a lucrat pe DJ de către CJ Dâmbovița însă mai este un tronson care prezintă un real pericol.

 Prin PNDL2, orașul  Răcari are doar un singur proiect  în valoare de 4,4 milioane lei  și privește asfaltarea unor străzi. Toate celelalte proiecte privind  reabilitarea iluminatului public și a unor clădiri publice nu au prins finanțare pe PNDL2,urmând a fi depuse pe POR.

Din punct de vedere al gradului de colectare a taxelor și impozitelor, în ultima perioadă, la Răcari se înregistrează  o revigorare. Procentul este undeva la 70%. Răcărenii  beneficiază în aceste săptămâni și de facilități fiscale.

 Primăria Răcari  nu are probleme financiare și salariile sunt plătite la zi.

La Răcari, deszăpezirea se face  în regie proprie. Admnistrația a pregătit comandamentul de iarnă dar și parcul auto. SVSU Răcari, ca de fiecare dată este cu lopata la picior

 Administrația de la Răcari, ca de fiecare dată pentru data de 1 Decembrie,  a pregătit  Marșul Tricolorului.

Vor avea loc și depuneri de coroane la Monumentul eroilor răcăreni. Nu în ulimul rând, de 1 Decembrie , în orașul Răcari cu siguranță vom vedea  că cetățenii  vor promova  proiectul inițiat cu vreo trei ani în urmă,   și anume,  arborarea drapelului naţional al României în propria gospodărie.

 Vestea mult așteptată de prichindeii răcăreni, a venit din partea  edilului Marius Caravețeanu, și amune:  Ho, ho, ho, Moș Crăciun va sosi încărcat cu daruri la Răcari, urmând să li se comunice toate detaliile în săptămânile următoare.

Urmăriți în integralitate interviul cu primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.