Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Școala nr. 4 “Elena Donici Cantacuzino”, Grădinița nr. 1 “Prichindel” și Grădinița cu program prelungit nr. 2 din Pucioasa, dotate cu bani prin PNDL2

Autor:

Data: 25 noiembrie 2017, 8:22

  •  
  •  
  •  

Administrația orașului Pucioasa, condusă de primarul Constantin Ana și viceprimarul Dan Sprinceană, își dă tot interesul  pentru proiectele cu finanțare guvernamentală sau prin fonduri europene.  Zilele trecute,  au fost semnate cele trei contracte de finanțare pentru Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL2), privind dotarea a trei unități de învățământ din orașul Pucioasa: Școala nr. 4 “Elena Donici Cantacuzino”, Grădinița nr. 1 “Prichindel” și Grădinița cu program prelungit nr. 2: “La sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, am semnat cele trei Contracte de finanțare pentru Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL2), privind dotarea a trei unități de învățământ din Orașul Pucioasa.

Prin acest program Școala nr. 4 “Elena Donici Cantacuzino”, Grădinița nr. 1 “Prichindel” și Grădinița cu program prelungit nr. 2 primesc 738.454 lei pentru dotările pe care le-au solicitat.

Ne dorim ca aceste investiții pe care le vom realiza în cele trei unități să le facă învățarea mai ușoară și viața mai frumoasă celor peste o mie de copii care le frecventează!

Încercăm, până la sfârșitul acestui an, să rezolvăm și solicitarea de finanțare depusă pentru Școala Gimnazială Mihai Viteazul! Sunt convins că atât elevii, cât și cadrele didactice de aici merită același tratament ca și toți ceilalți!”, a afirmat primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

Autoritățile din Pucioasa continuă demersurile și pentru obținerea  finanțării, necesară pentru Școala Gimnazială Mihai Viteazul.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.