Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CJ Dâmboviţa a alocat din Fondul de rezervă suma de 300.000 lei pentru UAT Fieni

Autor:

Data: 24 noiembrie 2017, 13:42

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa  s-a reunit vineri, 24 noiembrie, în şedinţă extraordinară . Pe ordinea de zi au fost supuse aprobării mai multe proiecte .

CJ a alocat suma de 300.000 lei pentru investiţia ”Reabilitare conductă de aducțiune apă pe traseul comuna Moroeni-comuna Moțăeni-oraș Fieni”

CJ Dâmboviţa face toate eforturile să  susţină noua admnistraţie  a oraşului Fieni pentru a putea finaliza un proiect amplu  ”Reabilitare conductă de aducțiune apă pe traseul comuna Moroeni-comuna Moțăeni-oraș Fieni”.  În şedinţa   extrordinară  a CJ Dâmboviţa s-a aprobat  acordarea sumei de 300.000 de lei, din fondul de rezervă al CJ Dâmboviţa către Primăria Fieni, pentru continuarea lucrărilor la obiectivul de investiții ”Reabilitare conducta de aducțiune apă pe traseul comuna Moroeni-comuna Moțăieni-oraș Fieni”.  Trebuie să menţionam faptul că fosta administraţie a oraşului Fieni, s+a angajat să asigure şi cota de finanţare  de 28 de miliarde de lei pentru realizarea magistralei de apă în cadrul  proiectului ”Reabilitare conductă de aducțiune apă pe traseul comuna Moroeni-comuna Moțăeni-oraș Fieni”, însă nu a făcut acest lucru. Noua administraţie a oraşului Fieni se pare că a găsit înţelegere la CJ Dâmboviţa  pentru a putea finalize investiţia. În anul 2016 CJ Dâmboviţa a alocat suma de 11,5 miliarde de lei pentru  continuarea lucrărilor iar în 2017, tot CJ Dâmboviţa a mai alocat în luna martie 6 miliarde şi astăzi, 24 noiembrie, alte 3 miliarde pentru continuarea lucrărilor. CJ Dâmboviţa nu are nicio obligaţie, însă potrivit  preşedintelui CJ, Alexandru Oprea , autorităţile judeţene sprijină financiar finalizarea acestei investiţii din respect faţă de cetăţenii jjdin partea de nord a judeţului, pentru a putea beneficia   de apă potabilă de calitate.  Pentru închiderea investiţiei  ar mai trebui 2,4 miliarde.

O nouă tranşă de bani  pentru  investiţia de la Sanatoriul Moroeni

 Consilierii judeţeni   au aprobat proiectul  de hotărâre  prind utilizarea subvenției în valoare de 4.000 mii lei, bani de la Ministerul Sănătății pentru derularea în continuare a obiectivului de investiții ,,RK SANATORIUL MOROENI CORP CENTRAL” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Târgovişte.

Având în vedere fila de buget nr. FB/11642/09.11.2017, transmisă de Ministerul Sănătății și contractul nr. 119/16.05.2017 pentru alocarea prin transfer din bugetul Ministerului Sănătății către autoritățile administrației publice locale a sumelor destinate cheltuielilor de natura investițiilor pentru spitalele din subordinea acestora (Ordin MS 1079/2013), încheiat între Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița și Consiliul Județean Dâmbovița,CJ Dâmboviţa  a propus  suplimentarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 cu suma de 4.000 mii lei. Suma urmează să se utilizeze pentru continuarea derulării investiției „RK SANATORIUL TBC MOROENI CORP CENTRAL”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.