Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Autorităţile târgoviştene şi directorul ANL, Andrei Ţurcanu, au făcut o vizită de lucru în cartierul ANL Sagricom

Autor:

Data: 24 noiembrie 2017, 17:17

  •  
  •  
  •  

Vineri, autorităţile municipiului Târgovişte au fost gazda directorului ANL,  Andrei Ţurcanu.  Oficialii primăriei Târgovişte, directorul ANL,  Andrei Ţurcanu şi senatorul Adrian Ţuţuianu au făcut o vizită de lucru  în cartierul Tineretului- Sagricom, unde după o pauză de mai bine de 10 ani, se vor relua lucrărilor pentru finalizarea celor 146 de unităţi locative. Investiţia va fi finalizată în luna noiembrie a anului 2019.   Cu aceste 146 de unităţi locative care sunt în diferite stadii  de execuţie dar mai bine spus de degradare. În luna aprilie  a acestui an  a fost obţinut avizul  pentru  construirea acestei investiţii. Mă bucur ca ajungem să reluăm  construcţia de locuinţe prin ANL la  Târgovişte  după  aproape un deceniu „, a declarat primarul Cristian Stan.

Administraţia târgovişteană va intra şi pe zona de refacere a infrastructurii şi îi asigur şi pe cetăţenii din cartierul ANL Sagricom că este aproape de ei şi toate problemele care sunt acolo, inclusiv locul de joacă, vor fi rezolvate punctual. Oricum, cea mai mare problemă a fost rezolvată, discutăm totuşi de 250 de miliarde lei vechi, bani care intră de la Guvernul României în cartierul Tineretului Sagricom pentru cele146 de unităţi locative.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.