Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

INTERVIU VIDEO. Liderul PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu clarifică situaţia din CLM Târgovişte şi dă mesaje dure liderilor locali ai PSD

Autor:

Data: 24 noiembrie 2017, 21:11

  •  
  •  
  •  

Liderul  liberal dâmboviţean, Marius Caraveţeanu  ne-a mărturist în cadrul unui interviu că   PNL Dâmboviţa a făcut paşi importanţi în ultimele şapte luni. Cu multă sinceritate, preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu ne-a mai spus că PNL Dâmboviţa este departe de ceea ce îşi doreşte.

 Nu vrea să dea vina  nici pe fosta conducere   dar în continuare, îşi doreşte mult mai mult de la toţi colegii de partid , astfel încât, într-un timp cât mai scurt, PNL Dâmboviţa să devină o familie unită şi puternică, o armată puternică care în orice moment poate fi o alternativă  la actuala conducere administrativă a judeţului Dâmboviţa.

 Întrebat dacă mai este PNL  o forţă,  gurile rele spunând că opoziţia nu este fermă din partea PNL.

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu nu a avut reţineri şi a spus că PSD din minciună trăieşte şi a devenit o  practică la nivel naţional.

 Liderul liberal dâmboviţean,  a subliniat faptul că  la nivel naţional, din minciună s-a făcut o politică naţională.

 Marius Caraveţeanu este încrezător că în următoare perioadă România se trezeşte şi că părerea străzii are un mare cuvânt de spus  în politică.

 După cum ştim,  moţiunea de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, iniţiată de PNL a picat  însă liberalii continuă lupta împotriva Guvernului. Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu a spus că acest lucru nu dezarmează pe nimeni, PNL a arătat că există şi lupta continuă.

Marius Caraveţeanu a criticat şi Revoluţia fiscală din România , pe care domnia sa o numeşte involuţie fiscală care în zilele următoare cu siguranţă va genera noi mişcări de stradă, iniţiate de sindicate.

L-am întrebat pe Marius Caraveţeanu, cât timp îi mai dă Guvernului actual. Foarte clar, liderul liberal a spus că acest Guvern mai rezistă  până când răsar ghioceii.

 Nu în ultimul rând , preşedintele PNL Dâmboviţa a ţinut să comenteze şi subiectul legat de poziţia consilierilor PNL la şedinţa CLM Târgovişte  de joi, 23 noiembrie.

 Liderul liberal regretă că primarul municipiului Târgovişte, nu a înţeles demersul democratic şi legal al consilierilor municipali liberali.  Marius Caraveţeanu i-a cerut edilului municipiului Târgovişte, să iasă public şi să spună dacă a fost şantajat sau i s-a cerut  favoruri. Mai mult,  mesajul a fost clar din partea  liderului Marius Caraveţeanu: “Consilierii PNL nu vor aproba  proiectul privind înfiinţarea unei societăţi de transport călători până când nu vor fi clarificate relaţiile contractuale cu AITT, firmă aflată în parteneriat cu Primăria Târgovişte şi care asigură, în momentul de faţă, transportul de călători, indiferent câte presiuni şi ameninţări va face primarul Cristian Daniel Stan.

 În finalul interviului, preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu a avut un mesaj dur pentru  partidul aflat la guvernare:  Mai devreme sau mai târziu, PSD, în frunte cu Dragnea şi Ţuţuianu, va fi mic,mic. 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.