Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. SCANDAL ÎN CLM TÂRGOVIŞTE. Primarul Târgoviştei: Vreţi să mă şantajaţi politic sau administrativ?

Autor:

Data: 23 noiembrie 2017, 16:46

  •  
  •  
  •  

SCANDAL ÎN CLM TÂRGOVIŞTE. Primarul Târgoviştei: Vreţi să mă şantajaţi politic sau administrativ?

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi au fost proiecte cu mare importanţă în ceea ce priveşte obţinerea finanţării şi implementarii unor investiţii majore pentru municipiul Târgovişte prin POR 2014-2020.
Încă de la începutul şedinţei, consilierii PNL, prin vocea consilierului municipal, Honorius Moţoc, au solicitat ca puncte 11 şi 13 de pe ordinea de zi să fie amânate. Punctul 11 de pe ordinea de zi, viza proiectul de hotărâre privind înfiinţarea Societăţii Transport Municipal Târgoviște SRL iar punctul 13 avea în vedere proiectul de hotărâre privind aprobarea Notei conceptuale şi a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiţii “Îmbunătăţirea transportului public urban prin achiziţia de vehicule ecologice, construirea infrastructurii necesare transportului electric, inclusiv a staţiilor de încărcare a vehiculelor electrice. ”
Din capul locului, iniţiatorul acestor proiecte, primarul Cristian Stan nu a acceptat propunerea consilierilor PNL, făcând o serie de precizări.
Pe acest subiect s-au purtat o serie de discuţii aprinse. Primarul Cristian Stan a subliniat de mai multe ori că aceste două proiecte reprezintă doar o etapă premergătoare realizării şi implementării unui proiect european cu o valoare estimată de 20 de milioane de euro, finanţare ce este asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Proiectul include achiziţia de autovehicule electrice pentru transportul public de călători, construirea infrastructurii pentru transportul electric, amenajarea a trei staţii de încărcare şi modernizarea infrastructurii rutiere pe culoarele deservite de transportul public de persoane. Mai mult, primarul Cristian Stan a spus că aprobarea celor două proiecte nu afecteazuă cu nimic serviciul de transport de călători pe raza municipilui Târgoviște care este delegat Asociației Investitorilor Transport Târgoviște (AITT), contractul fiind în vigoare până în 2053. După o oră de discuţii, cu multe acuzaţii , s-a trecut la ordinea de zi,la vot proiectul 11 a picat iar punctul 13 a trecut.
În linii mari, restul proiectelor de pe ordinea de zi, au fost aprobate în unanimitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.