Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Noi demersuri pentru realizarea centrului comercial din municipiul Târgoviște

Autor:

Data: 21 noiembrie 2017, 16:03

  •  
  •  
  •  

În vederea derulării, în bune condiții, a proiectului privind construirea unui centru comercial în municipiul Târgoviște, astăzi, 21 noiembrie 2017, Consiliul Județean Dâmbovița a fost gazda unei întâlniri de lucru la care au participat atât preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, vicepreşedintele Alin Manole, membri ai aparatului tehnic al instituției, investitorii – reprezentanți ai societății PK Grizzly SRL, parte a concernului Prime Kapital, cât și reprezentanții celorlalte entități care vor contribui la realizarea acestui obiectiv de investiții.

Întâlnirea a vizat definirea cadrului necesar demarării lucrărilor de construire a centrului comercial din zona fostei unități militare de la gara Târgoviște. În acest sens, inițierea unui dialog constructiv între participanți s-a dovedit a fi utilă. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, consideră că evenimentul de astăzi este un prim pas al unui efort comun de a face acest proiect posibil.

La discuții au mai participat: reprezentanți ai Primăriei Municipiului Târgovişte, Agenţiei de Protecţie a Mediului Dâmboviţa, companiilor furnizoare de apă – canal, energie electrică, gaze.

Reamintim că, în data de 17 noiembrie 2017, s-a semnat contractul pentru constituirea dreptului de superficie asupra terenului destinat acestei construcții.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.