JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. O nouă interpelare adresată  Ministrului Sănătăţii  privind  nivelul final de ierarhizare   a Maternităţii Târgovişte

Autor:

Data: 20 noiembrie 2017, 12:46

Autorităţile  de la nivel central  ce se ocupă de Sănătate,  se pare că tratează  cu superficialitate nenumăratele  demersuri  ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte  şi Maternităţii Târgovişte  dar şi ale deputatului Carmen Holban, de a obţine o avansarea în grad, adică de la maternitate de grad 2 la maternitate de grad 3 şi de a primi finanţări mai mari de la Ministerul Sănătăţii .

Cu toate că maternitatea este de grad doi,  din anul 2015 şi până în prezent , niciun nou-născut cu patologii grave nu a fost transferat către o altă unitate spitalicească superioară din ţară şi asta pentru că  Maternitatea Târgovişte oferă servicii de înaltă calitate la standard de maternitate de grad 3, ceea ce şi pune problema transformării acestei maternităţi într-una de grad trei.

 În prezent, maternitatea a solicitat ridicarea în grad, dar Ministerul Sănătăţii nu a luat, încă, nicio măsură, însă conducerea spitalului, autorităţile judeţene şi deputatul  Carmen Holban nu se dau bătuţi şi promit că în cele din urmă această problemă va fi rezolvată în mod favorabil pentru unitatea spitalicească târgovişteană.

  Deputatul PSD Dâmboviţa, Carmen Holban  a adresat, luni, 20 noiembrie 2017, o nouă interpelare  Ministrului Sănătăţii,  solicitându-i un răspuns clar  privind  nivelul final de ierarhizare   a Maternităţii Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google