Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. LIBERALII DÂMBOVIŢENI AU PROTESTAT ÎMPOTRIVA GUVERNULUI PSDRAGNEA!

Autor:

Data: 20 noiembrie 2017, 22:29

  •  
  •  
  •  

Liberalii dâmboviţeni, simplii cetăţeni şi chiar lideri de sindicat au ieşit în această seară,  în stradă pentru a susţine moţiunea de cenzură şi pentru a protesta împotriva lui Liviu Dragnea şi a Guvernului PSD. Liberalii s-au adunat la sediul PNL  Dâmboviţa din municipiul Târgovişte  şi  au pornit în marş până în faţa Prefecturii  Dâmboviţa.  Protestatarii  au purtat steagul României şi pancarte cu mesaje împotriva preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi a Guvernului PSD.

 Secretarul general al PNL  Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşiu a subliniat faptul că şi Târgoviştea  susţine moţiunea de cenzură  iniţiată de PNL împotriva Guvernului Tudose şi intitulată “PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

 A fost intonat şi imnul  României.

Marius Caraveţeanu , preşedintele Organizaţiei PNLDâmboviţa, a citit sinteza textului moţiunii de cenzură şi ulterior s-a scandat demisia Guvernului PSDragnea.

 Liderul Sindicatului Cetatea , Ion Oproiu dar şi alţi reprezentanţi ai mişcării sindicale,  au avut un mesaj pentru Guvernul Tudose şi Liviu Dragnea.

 Pe pancarte au fost scrise mesaje  precum:   Dragnea, te aşteptăm  la Târgovişte cu elicopterul ! Protestăm de Tudose să scăpăm! Năstase a ratat. Dragnea, tu fii bărbat! În democraţie , hoţii stau  în puşcărie! PSD… ciuma roşie! De la boxe s-a auzit  şi o melodie care a devenit virală pe internet  “România, trezeşte-te! “

 O delegaţie a PNL Dâmboviţa a mers la prefectul judeţului pentru a depune textul moţiunii de cenzură şi ulterior să fie transmit către Guvern.

Marius Caraveţeanu , preşedintele Organizaţiei PNLDâmboviţa: “Adriane, nici nu ştii, cât de mic începi să fii.Mic, mic, mic!”.

 Organizatorii acestui protest au făcut toate demersurile necesare să obţină autorizaţia necesară, însă  protestul  de la Târgovişte nu a fost autorizat. Chiar luni de dimineaţă,  preşedintele PSD Dâmboviţa spunea că liberalii fac un protest  neautorizat. Curiozitatea noastră este de unde se ştia că protestul este neautorizat, deoarece comisia care autorizează aceste  proteste s-a întrunit luni,   la ora 15:00. Marius Caraveţeanu , preşedintele Organizaţiei PNLDâmboviţa, a avut un mesaj destul de dur pentru preşedintele PSD Dâmboviţa.

,“ Avem o semiautorizaţie, în sensul că am informat  primăria despre intenţia noastră…  La nivel  naţional peste 50% din proteste au fost autorizate de către primării chiar dacă  solicitările au venit pe ultima sută de metri.  Din păcate, la Târgovişte, nu s-a reuşit acest lucru.  Mai mult, de dimineaţă, am avut de –a face  cu o antepronunţare  din partea preşedintelui PSD Dâmboviţa, la ora  9:00, dânsul ştia că o să participăm la o mişcare ilegală. Asta mă face să cred că ordinul pe linie politică a fost transmis  UAT-ului şi aceştia s-au conformat şi avizul a fost negativ. Din păcate, dă dovadă că Dâmboviţa este condusă de urmaşii Partidului Comunist  şi nu am decât un mesaj pentru preşedintele acestuia: ” Adriane, nici nu ştii, cât de mic începi să fii.Mic, mic, mic!”. Tuturor parlamentarilor de Dâmboviţa , indiferent de culoarea politică le transmit că această moţiune trebuie să treacă”, a afirmat Marius Caraveţeanu , preşedintele Organizaţiei PNLDâmboviţa

Astfel de acţiuni au avult loc în foarte multe oraşe din ţară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.