Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. CARIERA DE EXCELENŢĂ A DOCTORULUI GABRIELA LIŞCU, PREMIATĂ DE OFSD DÂMBOVIŢA !

Autor:

Data: 16 noiembrie 2017, 23:16

  •  
  •  
  •  
  •  

Trăieşte şi ia parte, cu discreţia şi eleganţa ce o  caracterizează, la viaţa oraşului Pucioasa , cunoaşte pulsul cotidianului urbei, pe care o iubeşte şi o venerează. Doamna  doctor Gabriela  Lişcu reprezintă o poveste de viaţă adevărată, dedicată în întregime jurământului lui Hipocrate, celei mai nobile profesii, aceea de medic.

 Doctorul Gabriela  Lişcu este un model semnificativ pentru oamenii din  oraşul Pucioasa  şi nu numai. În zilele noastre avem o nevoie constantă de memento-uri despre persoane care se caracterizează prin excepţionalele lor fapte –atât în sfera lor de influenţă imediată, cât şi în societate, ca în ansamblu.

 Astfel  preşedintele OFSD Pucioasa, Cerasela Roşoiu susţinută de preşedintele OFSD Dâmboviţa, deputat Claudia Gilia  şi celelalte colege social-democrate a organizat un eveniment cu totul deosebit,  în cadrul căruia  i-a oferit titlul de excelenţă   doamnei doctor Gabriela  Lişcu. Prin acest eveniment, doamnele social-democrate  au demonstrat   încă  o dată în plus, că femeile din PSD Dâmboviţa  sunt mai presus de toate  oameni cu suflet  în slujba oamenilor.

Aşa cum ne-am obişnuit deja, la Pucioasa  are loc un eveniment deosebit, organizat  la iniţiativa doamnei Cerasela Roşoiu pentru a ne bucura  de prezenta unui om special din viaţa oraşului Pucioasa.  Ştiţi foarte bine că OFSD Dâmboviţa a obişnuit  comunitatea cu lucruri deosebite  pe care le-a făcut întotdeauna  şi le-am întreprins pentru binele comunităţii.

Noi, fetele din PSD Dâmboviţa  am fost aproape nu doar de comunităţile  din România  ci şi de cele din Republica Moldova,  printr-o donaţie pe care am făcut-o  Grădiniţei Albinuţa  de la Ruseştii Noi , Raionul Ialoveni, dar şi Liceului  Stefan Vodă, o donaţie de cărţi .

 Astăzi, ne aflăm la un eveniment special”, a declarat  preşedintele OFSD Dâmboviţa, deputat Claudia Gilia

Este o zi foarte specială pentru mine  şi colegele mele, pentru că doamna doctor a acceptat să vină  în rândul nostru, să ne cunoască  şi să-şi dea  seama că suntem oameni minunaţi  şi deschişi la tot ceea ce se întâmplă în ţară dar mai ales în oraşul Pucioasa „, a declarat preşedintele OFSD Pucioasa, Cerasela Roşoiu

 “Am primit invitaţia cu mare plăcere, m-am simţit  onorată şi pentru căldura cu care am fost întâmpinată le mulţumesc  celor care au organizat evenimentul. „a afirmat doctorul Gabriela Lişcu

Atmosfera a fost una plină  de emoţie. Nu au lipasit poveşti şi discursuri de mulţumire din partea invitaţilor.

 A avut loc şi un spectacol susţinut de elevi de la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, moment artistic dedicat doamnei  doctor Gabriela  Lişcu.

Momentul plin de emoţie a fost cel în care preşedintele OFSD Pucioasa, Cerasela Roşoiu i-a oferit doamnei  doctor Gabriela  Lişcu, titlul de excelenţă  .

 La final a fost adus şi tortul in forma de halat cu stetoscop. Prin stetoscop se aud cele mai melodioase bătăi de inimă.

 La eveniment au mai participat: deputatele Carmen Holban şi Oana Vlăducă, consilierul judeţean Gabriela Caciamac, viceprimarul comunei Răzvad, Ionela Şerban, Maria Musteaţă Stoian, Luchiana Oprea,  doamne  ce au calitatea de consilier local la Pucioasa şi Fieni, doamne din comuna Aninoasa , primarul oraşului  Pucioasa , Constantin Ana şi alţi invitaţi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.