Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Școala Răzvad are un nou sistem de încălzire

Autor:

Data: 13 noiembrie 2017, 13:29

  •  
  •  
  •  

Primăria și Consiliul Local Răzvad  acordă o atenție sporită la condițiile în care se desfășoară actul de învățământ din comună.

La preluarea mandatului în iunie 2016,  noua administrație   a comunei Răzvad, condusă de primarul  Emanuel Spătaru  și  viceprimarul Ionela Șerban, a găsit și lucruri bune dar și situații nefericite, una  dintre unitățile școlare, cum ar fi Școala Răzvad ,se confrunta cu frigul în salile de clasă , odată cu sezonul rece. Încălzirea  în școală funcționa pe baza sobelor de teracotă racordate la gaze, însă fiind foarte vechi, de  peste 20 de ani, nu mai făceau față.

Mai toate   administrațiile care  au fost, tot promiteau că rezolvă această problemă însă nimic concret.     Iată că  acum , administrația condusă de primarul  Emanuel Spătaru  și  viceprimarul Ionela Șerban a reușit să rezolve această problemă.  În vara acestui an , administrația  de la Răzvad a demarat un proiect cu finanțare din bugetul local ce a avut ca obiectiv final montarea unui kit de  trei centrale termice cu 126 de calorifere. Investiția în valoare de 350.000 de lei  a fost finalizată   iar în acest moment se fac probele  pentru noul sistem de încălzire de la Școala  Răzvad. Beneficiarii direcți sunt cei 243 de elevi și cadrele didactice:

Am  reușit  să finalizăm lucrările  pentru sistemul de încălzire la Școala Răzvad . Este o șocală cu foarte mulți copii și care era deficitară la acest capitol  și care se confrunta cu frigul  din sălile de curs. Investiția s-a făcut din bugetul local și este vorba de un  kit de trei centrale termice, 126 de calorifere care sunt puse în funcțiune . Valoarea investiției este de 350.000 de lei  și foarte utilă dar mai ales, mult așteptată după zeci de ani  de promisiuni.  Acest lucru se promitea de pe vremea de când eram elev. O spun mare satifacție această realizare.”, a declarat primarul Emanuel Spătaru.

 O prioritate a administrației locale de la  Răzvad, este   investiția în  unitățile școlare  care trebuie să ofere  un mediu  sigur și confortabil  pentru desfășurarea  activităților și procesului de învățământ.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.