Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Excelenţa Sa Victor R. Carazo, Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, a susţinut cea de-a doua conferință din cadrul Catedrei “Simon Bolivar”, înființată la Universitatea Valahia din Târgoviște

Autor:

Data: 11 noiembrie 2017, 8:41

  •  
  •  
  •  

Vineri, 10 noiembrie 2017,  la Corpul K al Universităţii Valahia din Târgovişte, Salonul verde  a avut loc cea de-a doua conferință din cadrul Catedrei “Simon Bolivar”, înființată la Universitatea Valahia din Târgoviște.
Conferința a fost susținută de Excelența Sa, domnul ambasador al Republicii bolivariene Venezuela, Victor Ramon Carazo, prelegerea vizând gândirea politică a lui Simon Bolivar.
Au participat la eveniment: studenți, cadrele didactice si invitații şi nu în ultimul rând prorectorul, prof.univ.dr. Teodorescu Gabriela şi conf.univ.dr. Claudia Gilia, deputat al PSD Dâmboviţa:

Am fost deosebit de onorată să particip, astăzi, la cea de-a doua conferință din cadrul Catedrei “Simon Bolivar”, înființată la Universitatea Valahia din Târgoviște.
Conferința a fost susținută de Excelența Sa, domnul ambasador al Republicii bolivariene Venezuela, Victor Ramon Carazo, prelegerea vizând gândirea politică a lui Simon Bolivar.
Astfel, studenții, cadrele didactice si invitații au aflat lucruri inedite, cu privire la omul de stat Simon Bolivar, supranumit “Eliberatorul”, cel care a condus revoluțiile împotriva dominației spaniole in America Latină.
M-am bucurat să vad că proiectul, pe care l-am susținut in cadrul Universitații Valahia, in calitate de Prorector, – înființarea Catedrei “Simon Bolivar” – se dezvoltă si capătă noi valențe.
Mulțumiri speciale dlui conf.univ. dr. Iulian Oncescu, de la Departamentul de Istorie al Facultații de Stiințe Umaniste, care îi îndrumă cu pasiune pe studenți în a descoperi file din istoria constituțională a statelor latino-americane.
La eveniment a participat si doamna Prorector, prof.univ.dr. Teodorescu Gabriela.
Universitatea Valahia din Târgoviște, prin susținerea acestui tip de evenimente, dovedește încă o dată că este o universitate care promovează valorile culturale universale și care urmărește dezvoltarea cooperării internaționale.
”, a afirmat  conf.univ.dr. GILIA CLAUDIA, deputat al Partidului Social Democrat.

Pe data de 28 aprilie 2017, în cadrul  Campusului Universităţii Valahia din Târgovişte  a avut loc deschiderea Catedrei Onorifice „Simon Bolivar”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.