Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Excelența Sa Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei, vizitează județul Dâmbovița

Autor:

Data: 10 noiembrie 2017, 12:15

  •  
  •  
  •  

Excelența Sa Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei, vizitează județul Dâmbovița

Vineri, conducerea CJ Dâmbovița a fost gazda Excelenței Sale Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei, cu prilejul vizitei în județul Dâmbovița. Vizita a debutat cu o întrevedere între reprezentanţii conducerii administraţiei judeţene ,municipale și parlamentari, în cadrul căreia preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi viceprimarul municipiului Târgovişte,Monica Ilie au expus delegaţiei Ambasadei Germaniei principalele proiecte şi oportunităţi de investiţii din sectoare importante ale economiei dâmboviţene, menite să atragă potenţialii investitori germani în vederea dezvoltării de parteneriate public-private. A avut loc și o întâlnire de lucru cu oameni de afaceri, primari din județ și consilieri județeni.
Cu acest prilej, preşedintele Alexandru Oprea i-a mulţumit Excelenței Sale Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germanie pentru interesul acordat județului , adresându-i invitaţia de a vizita judeţul Dâmboviţa şi declarându-se deschis la iniţierea unui dialog între cele două părţi. Excelența Sa Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei, a dat asigurări în cadrul întrevederii de la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa că va aborda cu maxim interes posibilităţile de colaborare cu judeţul nostru, pe teme de actualitate şi interes comun.
Vizita delegaţiei Ambasadei Germaniei la Bucureşti s-a încheiat cu o scurtă deplasare la obiectivele istorice şi culturale din municipiul Târgovişte, respectiv Curtea Domnească şi Muzeul de Istorie și nu în ultimul rând la Parcul Industrial de la Moreni.

La eveniment au mai participat: Alin Manole, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Monica Ilie,– viceprimarul municipiului Târgovişte, Ovidiu Cîrstina,directorul Complexului Naţional Muzeal, Cristina Stroe , inspector şcolar general adjunc al ISG Dâmboviţa, senatorii Adrian Țuțuianu și Titus Corlățean, deputații Claudia Gilia, Oana Vlăducă, Corneliu Ștefan și Dumitru Lupescu, consilieri județeni și primari.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.