Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Vindecă prin gestul tău pe Alin Dumitru, un băieţel de 13 ani, din comuna dâmboviţeană Brezoaele

Autor:

Data: 9 noiembrie 2017, 7:17

  •  
  •  
  •  

Sunt copii care au poftă de joacă, de a se plimba cu prietenii, de a râde…. dar mai ales de a TRĂI!!! Alin Dumitru are nevoie de noi.

Alin este un băieţel de 13 ani, din comuna dâmboviţeană Brezoaele, care în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu PURPURA TROMBOCITOPENICĂ IDIOPATĂ CRONICĂ. Salvarea lui  vine de la Clinica Koç University Hospital din Istanbul.  Cu sprijinul unor oameni cu suflet mare, în luna septembrie a acestui an, Alin a putut să beneficieze de o serie de investigaţii şi  tratamente la  Clinica Koç University Hospital din Istanbul.Costurile s-au ridicat la suma de  de 10.000 de euro.  Potrivit  planului de recuperare stabilit de medicii specialişti de la Clinica Koç University Hospital din Istanbul, Alin trebuie să urmeze o cură de tratament cu REVOLADE-50 mg şi în cursul acestei luni, noiembrie, trebuie să meargă din nou în Turcia  la o serie de investigaţii şi tratamente.Ceea ce este trist până în acest moment, familia  a reuşit să-i asigure tratamentul cu REVOLADE-50 mg care se ridică la suma de 7500 de lei, însă acum Alin nu mai are tratamentul necesar , ba mai mult din nou apropiaţii s-au mobilizat să strângă suma de aproximativ 4000 de euro pentru a putea pleca din nou la Clinica Koç University Hospital din Istanbul. Veniturile familiei sunt modeste și din acest motiv au nevoie de un sprijin financiar.

Este  nevoie de încă câteva mii de euro pentru salvarea vieţii lui Alin !

Acum trebuie să  ne unim din nou  forţele şi să-l ajutăm pe Alin să beneficieze de investigaţiile necesare  oferite de Clinica Koç University Hospital din Istanbul.

Cazul lui Alin , băiețelul din comuna dâmboviţeană Brezoaele care în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu PURPURA TROMBOCITOPENICĂ IDIOPATĂ CRONICĂ și care în prezent trebuie să meargă din nou la Clinica Koç University Hospital din Istanbul pentru o serie de investigaţii medicale, prezentat  de  echipa  www.tvpartener.ro  şi omul deosebit, Oana Hrehoreşen care luptă  pentru semenii săi, i-a impresionat pe zeci de dâmboviţeni , români  din toată ţara  şi nu în ultimul rând instituţii publice, firme private şi chiar oameni politici, indiferent de culoarea  politică care s-au mobilizat și au venit în sprijinul băieţelului în luna septembrie 2017.

 

MOBILIZARE impresionantă pentru Alin

Arhiepiscopia Târgovişte,  o scucursală  a Băncii  Raiffeisen din Bucureşti, Corpul profesoral al unităţilor şcolare de pe raza  comunei Brezoaele , familiile  colegilor lui Alin şi  Asociaţia Erick-Nicolae  din Târgovişte , au răspuns strigătului de ajutor și au donat  sume consistente pentru a veni în sprijinul băiețelului.

De asemenea, Crucea Roşie Dâmboviţa, firme, un secretar de stat-Ionel Petre,  oameni simpli, politicieni indiferent de culoarea politică-Claudia Gilia, Marius Caraveţeanu,Alin Manole,Emanuel Spătaru,  consilieri judeţeni  de la PSD şi PNL, o parte din tinerii TSD Dâmboviţa şi mulţi alţii au întins o mână de ajutor.

Împreună trebuie să ne mobilizăm  şi de această dată şi să luptăm alături de  Alin.

Mulţumim în numele familie  lui Alin Dumitru, tuturor celor care au întins o mână de ajutor.

În acest moment Alin   trebuie să plece din nou  la Clinica Koç University Hospital din Istanbul, specializată în astfel de cazuri. Veniturile familiei sunt modeste și din acest motiv au nevoie de un sprijin financiar.

Cum ne poţi contacta

Sună la telefonul:  0723561618

Cum poţi ajuta

La ING a fost deschis un cont în lei, pe numele titularului Dumitru Costin Bogdan ( fratele  copilului):

– RO51INGB0000999906942574

 Mulţumim  celor care  deja s-au mobilizat pentru a-l  ajuta pe Alin  în lupta cu boala. 

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.