Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crucea Roșie Dâmbovița dă starul proiectului „Eşti informat, eşti pregătit!”

Autor:

Data: 9 noiembrie 2017, 14:48

  •  
  •  
  •  
  •  

Crucea Roșie Dâmbovița derulează pe parcursul a trei luni, noiembrie, decembrie 2017 si ianuarie 2018, un proiect naţional de informare în vederea reducerii consecințelor dezastrelor în comunități ce poartă denumirea “ Eşti informat, eşti pregătit!”. Raul Pavelescu, inspector Crucea Roșie Dâmbovița  și Eugen Florea, secretarul Crucii Roșii Dâmbovița  au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au prezentat proiectul.

Proiectul îşi propune să îmbunătăţească capacitatea de preventie a comunităţilor expuse riscurilor de dezastre pentru a preveni pierderile de vieți omenesti si de bunuri materiale.

Grupul ţintă căruia i se adresează acest proiect este reprezentat de membrii comunităţilor din judetul Dâmbovița, minim 400 de persoane în calitate de beneficiari ai sesiunilor de instruire şi informare gratuite organizate de angajaţii şi voluntarii Crucii Roşii Române, care au fost anterior instruiţi să susțină cursuri în domeniu.  Până în prezent cursul se va desfășura în 18 localități dâmbovițene.

Pentru a-şi îndeplini obiectivele, proiectul va implementa următoarele activităţi:

Educarea comunităţilor în legătură cu măsurile specifice şi acţiunile recomandate în caz de dezastre prin livrarea de cursuri

Utilizare de truse demonstrative pentru supravietuire.

 La final toți cei care au beneficiat  de sesiunile de instruire şi informare în cadrul  proiectului, vor primi un certificat.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.