Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Se lucrează la centura Târgoviştei: Primarul Cristian Stan a mers pe şantierele de lucrări de pe şoseaua de centură a municipiului Târgovişte

Autor:

Data: 8 noiembrie 2017, 12:55

  •  
  •  
  •  

 Miercuri, la primele ore ale dimineţii, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie şi  Cătălin Rădulescu, directori din cadrul Primăriei Târgovişte au luat la verificat toate şantierele de lucrări de pe şoseaua de centură a municipiului Târgovişte.  Prima oprire a fost  la Teiş unde se execută forajele  pentru noul pod. Au fost făcute deja 11 foraje din cele 54 necesare. Edilul Cristian Stan  a spus că în maximum două săptămâni toate forajele vor fi gata.

Deşi recunoaşte că nu este pe deplin mulţumit de ritmul în care se lucrează, primarul Cristian Stan  nu se dă bătut şi anunţă că va sta cu ochii pe constructori până când se va încheia acest proiect care în ultimii ani a dat mari bătăi de cap administraţiei locale.

Lucrări de consolidare  se execută şi la Podul de pe Aleea Sinaia. Obiectivul face parte  din marele proiect ce vizează centura Târgoviştei.

 Următoare oprire a administraţiei târgoviştene a fost la Podul de la Valea Voievozilor. Odată cu începerea intervenţiilor la acest pod, traficul pe această zonă este închis şi cel mai probabil acesta va fi reluat după data de 15 decembrie, când este programată finalizarea lucrărilor.

 Ultima oprire a fost pe strada Petru Cercel unde se lucrează la reţeaua de canalizare pe un tronson de 1,2 km. Se lucrează şi la pasajul Petru Cercel.

 Potrivit primarului Cristian Stan, în momentul de faţă, pe lângă o serie de asfaltări pe anumite porţiuni, se efectuează lucrări în vecinătatea podului Mihai Bravu, respectiv la canalul istoric. Investiţia urmăreşte, pe lângă modernizarea şi reabilitarea a 13,8 kilometri de drum, şi extinderea şoselei de centură la patru benzi de circulaţie, acolo unde este posibil, precum şi reabilitarea podurilor şi a pasajelor aflate pe traseu, realizarea unei reţele de canalizare, reabilitarea trotuarelor şi a sensurilor giratorii. Valoarea aferentă proiectului tehnic revizuit este de 63,3 milioane de lei plus TVA. Străzile vizate sunt Petru Cercel, Laminorului, Calea Câmpulung, Bulevardul Eroilor, Aleea Sinaia, Aleea Mănăstirea Dealu, Magrini, Cărămidari, Calea Ialomiţei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.