Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ministrul  Educației, Liviu Marian Pop a participat la inaugurarea Școlii cu clasele I-IV din satul Grozăvești, comuna Corbii Mari

Autor:

Data: 6 noiembrie 2017, 11:18

  •  
  •  
  •  

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a participat luni, la inaugurarea Școlii cu clasele I-IV din satul Grozăvești, comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița. Unitatea de învățământ, cu un efectiv de 122 de elevi și 7 cadre didactice, a fost reabilitată în cadrul Proiectului privind Reabilitarea Infrastructurii Școlare (P.R.I.S.), derulat de Ministerul Educației Naționale prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei Şcolare şi Universitare (UMPMRSU).  Valoarea investiției se ridică la suma de 1.276.000 lei.  Primăria Corbii Mari  a contribuit   la această investiţie cu suma de 250.000 de lei , bani necesari pentru amenajarea curții exterioare,  achiziționarea centralelor termice  și  alte necesități. Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul comunei Corbii Mari alături de Ministrul Educației, Liviu Pop și senatorul Adrian Țuțuianu.

Grădinița cu Program Normal nr.1 Grozăvești a fost dată în folosință

Totodată a fost inaugurată și Grădinița cu Program Normal nr.1 Grozăvești. Investiția s-a realizat prin PNDL 1. Valoarea totală a obiectivului este de 245.333 de lei . Din acestă sumă contribuția Primăriei Corbii Mari este de 19.943 lei.

 

Școală și Grădiniță, ultramoderne în Satu Nou, comuna Corbii Mari

Tot astăzi, în prezența Ministrului Educației, Liviu Popa, în comuna dâmbovițeană Corbii Mari, s-a marcat finalizarea proiectului ce a vizat  reabilitarea și modernizarea școlii și grădiniței cu program normal din Satu Nou. Investiția s-a realizat prin PNDL1 și are o valoare de 426.812 lei. Contribuția Primăriei Corbii mari a fost de 29.463 lei.

Au mai fost prezenți la eveniment : prefectul județului Dâmbovița, Antonel Jîjîie, inspectorul școlar adjunct, prof.Cristina Stroe, senatorii Titus Corlățean și Adrian Țuțuianu, deputații Claudia Gilia, Oana Vlăducă, Corneliu Ștefan, Carmen Holban, consilieri locali , elevi, părinți și cadre didactice.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.